علیرضا طهماسبی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: احداث کانالهای درجه سه و چهار از طرحهای تاثیرگذار در شهرستان برای مدیریت منابع آبی است که در سال جاری برای مقابه با آثار خشکسالیها به طول هشت کیلومتر در زیردست سد الغدیر ساوه ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه این میزان کانال در قالب ۶ پروژه در ۶ روستای آبگیر از شبکه آبیاری سد الغدیر اجرا شده، یادآور شد: با اجرای این طرحها در این مناطق مقداری از تنش آبی وارد شده به بخش کشاورزی ناشی از کاهش شدید حجم ذخیره سد الغدیر در روستاهای مذکور کاهش یافته است.
طهماسبی یادآور شد: امسال آب بسیار کم تخصیص یافته به بخش کشاورزی جهت حفظ باغات اناری که تنها از آب سد الغدیر آبیاری میشد به این باغات رسید تا بتوانیم از خشک شدن کامل این باغات جلوگیری کنیم.
وی خاطر نشان کرد: با احداث این کانالها طول شبکه کانالهای درجه سه و چهار در زیر دست سد الغدیر ساوه احداث شده و ۱۴۲ کیلومتر عبور کرد.
افزون بر ۱۳۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد که ۲۱ هزار هکتار آن باغات و ۱۱۴ هزار هکتار دیگر را زمینهای زراعی شامل می شود.
سالانه در شرایط نرمال اقلیمی و بارشها امکان تولید بیش از ۹۳۵ هزار تن انواع محصولات زراعی و باغی در شهرستان ساوه وجود دارد.