مصطفی نکونعلآزاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گرگان اظهار کرد: در حال برگزاری ۲ اردوی ملی تیراندازی و والیبال ساحلی ناشنوایان هستیم که اکثر حاضرین در اردو گلستانی هستند.
وی خاطرنشان کرد: هرچند از بُعد قهرمانی راضی هستیم، اما شعار ما این است «ما باید کاری کنیم که هیچ ناشنوایی در منزل نماند» یعنی جامعه هدف در یک رشته ورزشی مورد علاقه هفتهای سه جلسه تمرین کنند و اگر قهرمانی هم از دل آنان پیدا شد، این مسیر را ادامه دهد.
رییس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان گفت: اگر توانستیم این کار را انجام دهیم، موفقیت جدی برای هیات استان و فدراسیون خواهد بود.
نکونعلآزاد افزود: برای رسیدن به این نقطه باید در گام اول ساختار هیات قوی و امکانات هیات به لحاظ سختافزار تقویت شود.
وی ادامه داد: همچنین باید از بُعد نرمافزاری مربیان خبره و کارآزموده بیاوریم و آموزش دهیم، سامانه را فعال کنیم و جذب نفرات داشته باشیم.
وی اضافه کرد: امضای تفاهمنامه همکاری با آموزش و پرورش و مدارس استثنایی نیز سبب تقویت ساختار خواهد شد و همه اقداماتی که فریاد میزنیم انجام شود برای رسیدن به دستاورد و هدف نماندن هیچ ناشنوایی در منزل است.
رییس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان گفت: انتظار و امیدوارم در استانی مانند گلستان که مدیران ورزشی و سیاسی حامی رییس هیات ما در استان وجود دارد، گلستان زودتر به این هدف اصلی برسد.
نکونعلآزاد اظهار کرد: گلستان در جایگاه خوبی در فدراسیون برخوردار است و به لحاظ عملکردی سال گذشته در میان ۳۳ هیات استانی، جزو ۱۰ استان برتر اول قرار داشت.
وی خاطرنشان کرد: در دوره وزارت جدید اعتبارات این فدراسیون با افزایش ۲ برابری به ۳۵۰ میلیارد ریال رسید، اما با این میزان هم مشکلات ما حل نشد، زیرا هر اعزام بیرون مرزی تیمهای ملی بین ۵۰ تا ۸۰ میلیارد ریال هزینه دارد و متوسط هر ۱۵ روز یک اعزام داریم.
رییس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان گفت: بخشی از اعتبارات و تامین مالی ما از سوی حامیان مالی، خیران و عموم مردم است که در این زمینه شورای راهبردی ایجاد کردیم و بر روی درآمد پایدار برای فدراسیون در حال برنامهریزی هستیم.
نکونعلآزاد افزود: البته برای بازیهای آسیایی که اواخر مهر ماه بعد از ۵۰ سال در ایران در ۲۲ رشته ورزشی با حضور ۱۷ کشور (تاکنون اعلام آمادگی شده) مشکل مالی نداریم و استانداری تهران تمهیدات لازم را انجام داده است.
وی اضافه کرد: بعد از این بازیها تیمهای ملی در رشتههای تیراندازی به مسابقات جهانی آلمان، سپس رشتههای ساحلی به صربستان در کنار المپیک ۲۰۲۵ ژاپن اعزام خواهند شد.
رییس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان گفت: چهار ماه قبل این فدراسیون را با ۱۶۵ میلیارد ریال بدهی تحویل گرفتم و تاکنون ۲۵ میلیارد ریال آن پرداخت شده و مابقی هنوز مانده، اما با امیدواری ایجاد شده برای حمایت، در چهار ماه آینده، بدهی را به صفر خواهم رساند و سپس میتوان به استانها کمک کرد.
نکونعلآزاد در خصوص تعداد ورزشکاران بیمه شده، خاطرنشان کرد: ورزشکار ناشنوا کارت بیمه میگیرد، اما اعلام نمیکند ناشنوا است و براین اساس نمیتوان آمار دقیقی داد، اما یک درصد جمعیت کشور ناشنوا هستند که ۴۰ تا ۵۰ درصد ورزشکار هستند.