علیرضا گلشنی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: همه ساله شیلات برای حفظ و بازسازی ذخایر ماهی های آسیب پذیر و صدمه دیده ممنوعیت صید برخی از گونه ها را اعلام می کند.
وی ادامه داد: هرگونه صید، خرید، فروش، حمل و نگهداری این گونه آبزیان در زمان یادشده ممنوع بوده و از طریق مراجع قضایی قابل پیگرد است.
رییس شیلات شهرستان قشم از صیادان و تعاونی ها خواست تا با رعایت بازه زمانی ممنوعیت صید شیلات این جزیره را در حفظ ذخایر و رسیدن به صید پایدار یاری کنند.
گلشنی زاده با اشاره به اینکه این اقدام به منظور صیانت از منابع آبی و ماهیان همه ساله در فصل تخم ریزی صورت می گیرد، اضافه کرد: حفاظت و بهرهوری مناسب از منابع طبیعی و خدادادی وظیفهای همگانی است و سهلانگاری در این امر موجب به خطر افتادن نسل آبزیان خواهد شد.
میش ماهی یکی ازماهیان خوراکی و با ارزش خلیج فارس است که بین چهار تا ۶۰ کیلوگرم وزن و تا یک و نیم متر طول دارد.
این ماهی به ۲ روش صدا گیری و انتظاری صید می شود که صیادان برای صید میش ماهی از غروب آفتاب تا نیمه های شب به دریا می روند.
میش ماهی در محدوده آب های ساحلی و در عمق آب های سه تا پنج مایلی دریا صید می شود.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.