بهنام شهیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرایند توافقات و تحویل آمبولانس مجهز به امکانات کامل پزشکی به شرکت طرف قرارداد بنیاد شهید استان جهت خدماترسانی به جامعه هدف انجام شد.
معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان اظهار داشت: خدمات این آمبولانسها به هیچ عنوان برای جابه جایی موارد اورژانسی نیست و جامعه ایثارگری در این موارد باید از سیستم درمان اورژانس بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه خدمات آمبولانس در سه سطح ارائه میشود، تصریح کرد: سطح یک همه اعزام ها «جهت بستری» در سطح استان و تهران برای همه واجدین شرایط بیمه شده، سطح ۲ شامل جامعه هدف بالای ۷۰ سال سن و جانبازان ۷۰ درصد برای بستری و حتی معاینه تحت پوشش بیمه طرف قرارداد و سطح سه شامل افراد زمینگیر و بیماران با شرایط خاص جهت بستری شدن در مراکز درمانی با اخذ مجوز از بیمه و معاونت درمان است.
این مسوول خاطرنشان کرد: جامعه ایثارگری استان جهت استفاده از خدمات آمبولانس میتوانند برای راهنمایی و استفاده از این خدمات با شماره تلفن شبانه روزی ۶۶۷۰ ۰۷۱۰ ۰۲۱ تماس بگیرند.
وی با اشاره به دیگر طرح های بنیاد برای خدمت رسانی به جامعه هدف، گفت: پایش سلامت والدین شهدا یکی از مهمترین و محوریترین فعالیتهای این اداره کل است که در راستای حفظ سلامتی گروههای هدف هرسه ماه یکبار و در منزل آنها انجام میشود.
این مسوول افزود: اجرای این طرح با هدف افزایش سطح درمان و بهداشت، کاهش هزینههای درمانی جامعه هدف، تشخیص زود هنگام بیماریها، پیشگیری از هزینههای درمان، کمک به بهبود سلامت و کاهش مشکلات و دغدغههای درمانی جامعه ایثارگران انجام میشود.
وی اضافه کرد: در قالب این طرح با مراجعه پزشکان به منازل والدین شهدا خدماتی از قبیل تست فشار خون، تست بیماریهای قلبی و عروقی و قند خون ارایه می شود.
استان زنجان سه هزار و ۵۳۵ شهید، ۶ هزار و ۷۰۰ جانباز و ۵۸۰ آزاده دارد.