به گزارش روز سه شنبه ایرنا، موسسه بین المللی اعتبارسنجی فیچ اعلام کرد که به خاطر جنگ علیه غزه و تهدیدات ژئوپولیتیک علیه تلآویو، چشم انداز رشد اقتصادی رژیم اشغالگر مثبت نیست.
تحلیلگران موسسه فیچ پیش بینی کردند جنگ علیه غزه تا سال ۲۰۲۵ ادامه یابد و درباره خطر گسترش جنگ به دیگر مناطق هشدار دادند.
این موسسه بین المللی اعتبارسنجی پیش بینی کرد که کسری بودجه رژیم صهیونیستی از ۴.۱ درصد در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۷.۸ درصد در ۲۰۲۴ میلادی برسد.
موسسه اعتبارسنجی فیچ اعلام کرد که در میانمدت، بدهی های تل آویو، کماکان به میزان بیش از هفتاد درصد تولید ناخالص داخلی آن خواهد بود.
آمار این موسسه درحالی اعلام شد که رژیم صهیونیستی نیز هفته گذشته اعلام کرد که کسری بودجه ۱۲ ماه گذشته آن از ۷.۷ درصد در ماه ژوئن به ۸.۱ درصد در ماه ژوئیه رسیده است.
براساس این گزارش، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جایگاه شهر تلآویو در میان شهرهای ثروتمند جهان نیز ۱۷ پله سقوط کرده است و در جایگاه چهل و هفتمین شهر جهان از نظر ثروت، قرار گرفته است.
این رسانه صهیونیستی، فرار سرمایه از تلآویو را در یک سال گذشته بالا اعلام کرد و نوشت: حدود ۳۰۰ سرمایه گذار با حداقل هر یک یک میلیون دلار سرمایه، پس از عملیات طوفان الاقصی، این شهر را ترک کرده اند.
به گزارش ایرنا، پیش از حمله ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اقتصاد این رژیم از تورم شدید، افزایش قیمتها و دستمزدهای پایین و کاهش سطح زندگی رنج میبُرد و اکنون بعد از گذشت بیش از ۱۰ ماه از این جنگ، دامنه بحران شدیدتر شده و زیان زیادی به بخش های مختلف اقتصادی و مالی صهیونیست ها وارد کرده است.
پس از گذشت بیش از ۱۰ ماه از جنگ علیه نوار غزه، درگیریهای شدید میان نظامیان رژیم اشغالگر و مبارزان مقاومت در مناطق مختلف این باریکه در جریان است.
این جنگ که رژیم صهیونیستی آن را با ۲ هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر ۲۲۰۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه انداخت، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.
در همین راستا، رسانههای صهیونیستی با اشاره به روند جنگ علیه نوار غزه و تلفات نظامیان رژیم صهیونیستی اذعان کردهاند که وعدههای «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم طی ۱۰ ماه گذشته درباره کسب پیروزی در جنگ و نابودی حماس، توخالی و عوام فریبانه بوده است.