به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر"سید داود میررحیمی" روز شنبه در نشست تخصصی اخلاق در کشاورزی و غذا افزود: برخی از تولیدکنندگان خارج از استاندارد از کود و سموم شیمیایی استفاده می کنند که این موضوع سلامت اجتماعی را تهدید می کند.
وی اظهار کرد: به عنوان مثال با افزایش بیش از اندازه مصرف کودها و سموم شیمیایی محصولات سالمی روانه بازار نمی شود که نیاز به آموزش بهره برداران و گلخانه داران و رفتار صحیح در تولید به محصول سالم دارد.
میر رحیمی افزود: کشورمان با محدودیت آب مواجه است و اگر نتوانیم در این حوزه اخلاق را رعایت کنیم با از بین رفتن منابع آب روبرو می شویم از طرفی هم اگر در تجارت اخلاق رعایت نشود ارز کمتری عاید کشور خواهد شد.
وی بیان کرد: تلاش ها بر این است تا از طریق برگزاری همایش علمی اخلاق در کشاورزی با استفاده از نظرات دانشمندان،متخصصان و محققان این حوزه به تولید محصولات سالم دست پیدا کنیم.
میر رحیمی گفت: در این همایش به دنبال این هستیم که این جریان در کشور از نظر فکری شکل بگیرد و بهره برداران بتوانند با موضوع رعایت اخلاق در کشاورزی زمینه امنیت غذایی بهتری را در کشور فراهم کنند.
رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی ( ره) گفت: در ادامه فرهنگسازی اخلاق در کشاورزی و غذا ، نشست اخلاق در شیلات و آبزی پروری در با حضور بیش از ۳۰۰ نفر کارشناسان داخلی در حال برگزاری است.
میر رحیمی افزود: تاکنون بیش از ۱۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش اخلاق در کشاورزی و غذا د ارسال شده است.
مرکز آموزش عالی امام خمینی ( ره) وزارت جهاد کشاورزی در مشکین دشت استان البرز مستقر است.