به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود باصری یکشنبه با بیان اینکه این تعداد پروانه بهرهبرداری از ابتدای امسال تا پایان تیرماه صادر شده، افزود: مبلغ سرمایهگذاری این واحدهای صنایع تبدیلی بیش از چهار هزار و ۵۷ میلیارد ریال بوده است.
به گفته مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس راهاندازی این واحدها باعث کاهش ضایعات بخش کشاورزی به بیش از ۹ هزار تن میشود.
او درباره نوع فعالیت این واحدها گفت: سردخانههای زیر صفر و بالای صفر، بستهبندی زعفران، حبوبات و خشکبار، تولید عرقیات، برنج کوبی و تولید انواع قهوه، شوری و ترشی ، واحد تولید کنسرو خیار شور، تولید نبات، واحدهای تولیدی انواع فرآوردههای حاصل از دانه قهوه، چای، لواشک و آلوچه، واحد بستهبندی میوه تازه و بستهبندی عسل از جمله این واحدها هستند.
باصری ظرفیت تولید این واحدها را ۴۳ هزار تن اعلام کرد و افزود: ظرفیت جذب ماده خام این صنایع تبدیلی بیش از ۵۳ هزار تن است و در شهرستانهای استهبان، کازرون، شیراز، پاسارگارد، فیروزآباد، نیریز، ممسنی، داراب، رستم، مرودشت، آباده، لامرد و جهرم واقع شدهاند.
وی ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی را مؤثرترین راهکار برای کاهش حجم ضایعات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده و رونق کسب و کارهای پربازده عنوان کرد و گفت: توسعه این صنعت و حمایت از تولیدکنندگان میتواند نقش حیاتی در افزایش بهره وری بخش کشاورزی داشته باشد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: ایجاد این گونه صنایع برای کشاورزان منفعتهای بسیاری خواهد داشت و گسترش آن باعث تثبیت سطح درآمد و افزایش سود برای آنها میشود.
باصری اضافه کرد: توانایی و تخصص مجریان صنایع تبدیلی و غذایی باعث ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در استان، ایجاد ارزش افزوده، امکان صادرات محصول و اثرگذاری آن در بخش کشاورزی خواهد شد.