اردبیل - ایرنا - معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: امسال از ظرفیت پروژه‌های محرومیت‌زدایی، اعتبار مناسبی در اختیار استان‌ها قرار گرفته‌ و استانداران و فرمانداران باید از این فرصت برای رفع کمبودهای مالی پروژه‌های آب و فاضلاب استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ذوالفقار مهدی‌زاده روز چهارشنبه در سفر به شهرستان مرزی پارس آباد مغان در شمال استان اردبیل و بازدید از تاسیسات و زیرساخت‌های آب و فاضلاب این منطقه اظهار کرد: اعتبارات پروژه‌های محرومیت‌زدایی تا سال گذشته در اختیار وزارت نیرو بود و از طریق این وزارتخانه توزیع می‌شد اما امسال به استان‌ها اختصاص داده شده ، از این‌رو انتظار داریم استانداران و فرمانداران، برخورداری از این ظرفیت را دنبال کنند.

وی هدف از بازدید خود را بررسی وضعیت تصفیه‌خانه و پروژه‌های آبرسانی استان اردبیل اعلام کرد و گفت: تلاش می‌کنیم کمک‌های لازم برای پیشبرد طرح‌ها ارائه شود.

تصفیه‌خانه پارس آباد در حال تکمیل شدن است

وی افزود: تصفیه‌خانه پارس‌آباد مغان با ۲۸ هزار متر مکعب ظرفیت تصفیه در شبانه‌روز تقریبا آماده بهره‌برداری است و برخی نکات و اختلاف‌نظرهای فنی در رابطه با این طرح نیز در آستانه رفع شدن است.

مهدی‌زاده گفت: مباحث فنی پروژه یاد شده در حال پیگیری است و طی سه تا چهار ماه آینده قابل بهره‌برداری خواهد بود ، تجهیزات مکانیکی و برقی پروژه راه‌اندازی شده و کارهای بخش ساختمانی پروژه هم انجام گرفته است.

وی در رابطه با آب شرب و زیرساخت‌های آن در شهرستان پارس‌آباد تصریح کرد: این پروژه در حال حاضر ردیف اعتبار اجرایی ندارد و باید ردیف لازم ایجاد شود اما به همکاران تاکید شده کارهای مطالعاتی و لازم را انجام داده و برای اختصاص ردیف اعتبار به وزارت نیرو ارسال کنند.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: در حوزه آب روستایی نیز در مجموعه روستاهایی که مشمول طرح ملی هستند و می‌توانیم کمک کنیم، باید روستاها احصا و اعلام شود تا با ارائه کمک‌های لازم زیرساخت‌های آب تعدادی از روستاها که مشکل حاد آب دارند، حل شود.

۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل قرار داشته و ۴۰۱ هزار نفر جمعیت در مناطق روستایی استان نیز از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند.

شهرستان پارس‌آباد مغان در شمال استان اردبیل قرار دارد.