اسحاق ترکاشوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حمام تاریخی باغوار یکی از بناهای تاریخی شهرستان است که در کنار مسجد و چنار باغوار قرار گرفته و مجموعهای تاریخی را تشکیل داده است.
وی ادامه داد: سبک سازی، بام سازی و مرمت بخشهای آسیب دیده از جمله اقداماتی است که در عملیات مرمت این بنای تاریخی انجام می شود.
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان تویسرکان افزود: میزان اعتبار تخصیص داده شده به این پروژه که از محل اعتبارات ملی و ابلاغی تامین شده هفت میلیارد ریال است.
ترکاشوند گفت: در صورت مشارکت مالکان این بنا، آمادگی کمک فنی و اعتباری شامل تسهیلات کم بهره، تهیه طرح مرمت و احیا به منظور راه اندازی تاسیسات گردشگری از قبیل سفره خانه سنتی، دمنوش خانه و حمام سنتی از سوی دولت وجود خواهد داشت.
حمام باغوار تویسرکان مربوط به دوره صفوی است و در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۳۲۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
شهرستان تویسرکان در ۹۳کیلومتری غرب استان همدان واقع شده است.
استان همدان با بیش از یک هزارو ۸۰۰ اثر تاریخی طبیعی همواره پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.
آرامگاه حکیم بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی و آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهم ترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران قرار گرفته است.
سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران است.