به گزارش خبرنگار ایرنا، علی نصر اصفهانی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری بیست ودومین نمایشگاه بینالمللی صنعت دام و طیور در اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: عمده صادرات این محصولات از مبدا استان اصفهان به کشور عراق است.
وی ادامه داد: عمده صادرات استان در این زمینه مربوط به ماشینآلات و برجهای خنککننده، چیلر و هواساز است که تلاش می شود در کنار تنوعبخشی به تولیدات، کشورهای هدف صادرات نیز افزایش یابد.
رییس اتاق بازرگانی شهرستانهای نجف آباد و تیران و کرون (در غرب اصفهان) همچنین تاکید کرد: امروز توان و ظرفیت لازم برای افزایش سه برابری تولید در شهرکهای صنعتی استان اصفهان وجود دارد.
نصر اصفهانی با اشاره به اشتغالزایی در واحدهای صنعتی فعال در شهرکهای صنعتی اصفهان، خاطرنشان کرد: هنوز ظرفیتهای خالی بسیاری در اینگونه واحدهای صنعتی استان وجود دارد.
این کارآفرین فعال و تولید کننده تجهیزات برودتی و خطوط تولید صنایع لبنی و مخازن حمل شیر اضافه کرد: در این واحد صنعتی برای بیش از ۱۳۰ نفر اشتغالزایی انجام شده است اما در صورت فراهم شدن زیرساختها، امکان افزایش اشتغال تا سه برابر وجود دارد.
نصر اصفهانی با اشاره به اینکه تامین انرژی برق و گاز و تسهیلات بانکی از دغدغه های مهم صنایع اصفهان است، اظهار داشت: صنایع استان در تابستان با مسائلی درباره انرژی برق و در زمستان برای گاز روبهرو هستند.
وی ادامه داد: محدودیت در انرژی و تسهیلات سبب کمبود منابع مالی و ایجاد چالش در بخش تولید میشود.
رییس شهرک صنعتی منتظریه نجفآباد خاطرنشان کرد: اصفهان قطب صنعت شیر کشور است اما واحدهای دامداری صنعتی این استان در چند سال گذشته توسعه پیدا نکرده است.
یک فعال اقتصادی استان اصفهان نیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایران یکی از کشورهای پیشرو در صنایع مختلف دامداری و لبنی است و محصولات این کشور جزو تولیدات با کیفیت و مرغوب دنیا محسوب می شود.
محسن نصر اصفهانی ادامه داد: با وجود مشکلاتی در زمینه صادرات، اما کشورهای منطقه از جمله لبنان، عراق، سوریه، پاکستان و کشورهای شمال ایران ترجیح می دهند از محصولات و خطوط تولید ایرانی استفاده کنند.
وی با اشاره به تفاوت قیمت ۵۰ تا ۶۰ درصدی و خدمات پس از فروش تولیدات ایرانی در مقایسه با محصولات سایر کشورها اضافه کرد: ایران در زمینه صنعت دامپروری صاحب فناوری است و مشتری های بسیاری از کشورهای همسایه از جمله عراق دارد.
به گزارش ایرنا، بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی عصر روز شنبه ۱۷ شهریور جاری با حضور مسوولان و فعالان این بخش در نمایشگاههای بینالمللی اصفهان گشایش یافت.
این نمایشگاه با حضور ۱۹۰ شرکتکننده از استانهای مختلف کشور و نمایندگان شرکتهای بینالمللی در ۱۳۵ غرفه به مدت چهار روز برگزار میشود و قرار است تا روز ۲۰ شهریور جدیدترین نوآوریها و فناوریهای مرتبط با صنعت دام و طیور در آن به علاقهمندان و فعالان صنعت دام، طیور، آبزیان، دامپزشکی و فراورده های لبنی صادراتی معرفی شوند.
اصفهان با بهرهمندی از زیرساختهای مناسب و منابع طبیعی، بهعنوان یکی از قطبهای اصلی صنعتی و کشاورزی کشور، نقشی اساسی در توسعه صنعت دام و طیور ایفا میکند؛ این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی مرکزی و دسترسی به بازارهای بزرگ به یکی از مراکز اصلی تأمین نیازهای پروتئینی کشور تبدیل شده است و در تولید شیر خام نیز در جایگاه نخست قرار دارد.