۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۵۶
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 85597763
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزایش ۱۰ درصدی صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی اصفهان

اصفهان- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از افزایش ۱۰ درصدی واحدهای تولیدی فعال در این بخش در سالجاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

سیدحسین کشفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۴۴۲ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت جذب سالانه ٨.٠٨ میلیون تن مواد خام در استان اصفهان فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه اینگونه صنایع از جمله مجموعه‌های تولیدی موثر در اشتغالزایی به‌شمار می‌رود، تصریح کرد: سهم اشتغال مستقیم واحدهای در حال فعالیت در استان بالغ بر ۱۱ هزار نفر است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر ۲۱۰ فقره پرونده درخواست واحدهای تولیدی کشاورزی با ظرفیت جذب ١٣.٣ میلیون تن ماده خام و اشتغال بیش از پنج هزار و ٧٠٠ نفر مورد موافقت قرار گرفت.

کشفی افزود: همچنین ۷۰۲ فقره جواز تاسیس با ظرفیت جذب ۵.۵ میلیون تن ماده خام و اشتغال ١١ هزار و ۴٣٠ نفر در این مدت صادر شده است.

وی تصریح کرد: توسعه هرچه بیشتر صنایع تبدیلی و غذایی، جلوگیری از خام فروشی، درآمدزایی، رونق کشاورزی، ارزش افزوده بالاتر، اشتغالزایی بیشتر و بهبود امنیت غذایی را به‌دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، مجموع اراضی زراعی قابل‌کشت استان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سال‌های معمول(نرمال) از حیث بارش حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفه‌ای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص می‌یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha