علی امینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عمده اعتبارات بخش فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان برای تکمیل پروژههای نیمه تمام مصرف میشود و با توجه به هزینههای ساخت و ساز، سهم کمی از اعتبارات برای بهسازی و نوسازی اماکن قدیمی باقی میماند.
وی با بیان اینکه بالغ بر یکهزار مکان ورزشی در استان اصفهان وجود دارد، افزود: تعداد قابل توجهی از این اماکن، قدیمی و نیازمند مرمت است بنابراین باید منابع مالی جدا از اعتبارات استانی و ملی جذب کنیم تا با استفاده از آن بهسازی فضاها انجام گیرد.
رییس اداره فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان خاطرنشان کرد: اماکن ورزشی فرسوده در همه جای استان وجود دارند و از استخر تا زمین چمن و سالن چند منظوره را شامل میشود.
امینی با بیان اینکه ماده ۲۷ مجوز واگذاری مجموعههای ورزشی نیز ظرفیت مناسب و مغفول مانده ای برای مرمت اماکن ورزشی است، افزود: می توان با تحقق بهتر این ماده قانونی، اماکن ورزشی را به بخش خصوصی واگذار و بخشی از درآمد حاصله را برای بهسازی آنها استفاده کرد.
وی ادامه داد: بهره گیری از ظرفیت نیکوکاران نیز در بهسازی مجموعههای ورزشی راهکار مناسبی بهشمار میرود و فعالیت مجمع خیران ورزشیار استان اصفهان میتواند ما را در موضوع مورد اشاره یاری کند.
به گزارش ایرنا، حدود ۳۰۰ هزار ورزشکار سازمان یافته و حدود یکهزار و ۹۰۰ باشگاه ورزشی بخش خصوصی در ۲ بخش بانوان و مردان در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.
فعالیت مجمع خیران ورزشیار استان اصفهان از جمله بهترین تشکلهای مردمی برای کمک به توسعه و بهبود ورزش و بویژه اماکن ورزشی در این خطه است، برای مثال نیکوکاران اصفهانی در یک روز و همزمان با برپایی در جشنواره خیران ورزشیار استان اصفهان ۲۲۰ میلیارد ریال کمک کردند.