ادشیر شهرکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انجیر در سراسر سیستان و بلوچستان به صورت پراکنده کشت می شود اما بیشترین باغات این میوه در شهرستان های زاهدان و خاش قرار دارد.
وی سطح زیر کشت انجیر بارور در زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان را بیش از ۲۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: کار برداشت انجیر که از اوایل تیر ماه در استان آغاز شده و شهریور به پایان می رسد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: بیش از ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم به کار کاشت، داشت و برداشت انجیر در استان اشتغال دارند.
وی بیان کرد: انجیر میوه ای شیرین و گوشتدار شناخته می شود و درون آن پر از دانه های بسیار ریز است که پس از رسیدن به رنگ زرد در می آید.
شهرکی با اشاره به خواص انجیر بیان کرد: میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده موثر است و میوه تازه این محصول منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند.
وی ادامه داد: برگ های درخت انجیر بدلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، برای تسکین درد و دفع کرم روده مورد استفاده قرار می گیرد و دم کرده برگ آن به عنوان مسکن برای معالجه سرفه تجویز می شود.