محمد داودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در زمینه مقاومسازی مسکن روستایی از هزار و ۴۴۵ فقره سهمیه این شهرستان، تاکنون هزار و ۲۷۸ پرونده به بانکهای عامل معرفی شده است.
وی با تاکید بر اینکه روستاها در اولویت اعطای تسهیلات قرار دارند، ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که متقاضیان در هر روستایی که در چارچوب ضوابط اعلام شده تمایل به ساخت و ساز باشند، تسهیلات لازم در اختیار آن قرار گیرد.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان کبودرآهنگ گفت: اهالی روستاهای استان باید از این فرصت استفاده و با دریافت تسهیلات بانکی برای مقاوم سازی منازل خود و حفظ جان و اموالشان در برابر حوادث غیرمترقبه اقدام کنند.
داودی با بیان اینکه سقف تسهیلات مسکن روستایی در حال حاضر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با نرخ سود پنج درصد و باز پرداخت ۲۰ ساله است، افزود: با توجه به اینکه سود این تسهیلات در اصل، ۲۳ درصد بوده و متقاضی تنها پنج درصد سود بانکی را در این رابطه پرداخت میکند، میتوان گفت که هر متقاضی از این بابت بیش از ۱۰ میلیارد ریال یارانه غیر مستقیم دریافت میکند.
وی با اشاره به جمعیت ۳۱ هزار و ۴۸۰ خانوار روستایی در شهرستان کبودرآهنگ اظهار کرد: جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت و اجرای کانال سنگی و سنگ فرش روستای دارای بافت با ارزش از جمله عملیاتهای عمرانی انجام شده در روستاهای شهرستان محسوب میشود.
به گزارش ایرنا، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۱ فروردین سال ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامیایران به منظور تامین مسکن محرومان و متولی توسعه و عمران روستاهای کشور و ساخت واحدهای مسکونی شهرها در چارچوب سیاستها و برنامههای دولت تشکیل شده است.
استان همدان یک هزار و ۷۲ روستا دارد و طرح هادی با هدف ساماندهی معابر و محیط روستایی در سطح کشور انجام می شود و هدف آن زیباسازی محیط روستاها و افزایش تردد گردشگران داخلی و خارجی به این روستاهاست.
شهرستان کبودرآهنگ با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت، سه بخش، سه شهرستان و ۱۲۷ روستا، ۱۹ درصد مساحت استان همدان را تشکیل داده است.