تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱

ساری-ایرنا- هیجان های کنترل نشده و در برخی مواقع غیر منطقی افرادی که به دنبال این نوع رفتارها هستند خطرات و آسیب هایی را در مازندران به همراه دارد و انتشار تصاویر و فیلم هایی کوتاه از این نوع رفتار در فضای مجازی این سوال به اذهان خطور کند "انجام تفریح و هیجان به چه قیمتی؟."

به گزارش ایرنا، اواخر مرداد فیلم کوتاه از صحنه راننده خودروی ۲۰۶ به دلایلی نامعلوم و در حرکتی عجیب در ساحل "ملکار" نوشهر با خودروی سواری ۱۰۰ متر وارد دریا و گرفتار امواج خروشان شد و تلاش مردم برای بیرون کشیدن خودرو از دریا موفقیت آمیز نبود در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد.

راننده مذکور در حالی دست به این اقدام زد که روزهای قبل هواشناسی مازندران با اشاره به ورود سامانه جدید بارشی، نسبت به آبگرفتگی محلی، سیلابی شدن رودخانه ها و خطر ریزش سنگ در محورهای کوهستانی این استان هشدار داد.

در اقدام قابل تامل دیگر از این حرکات غیر قابل قبول تخلیه هیجانات در مازندران، حرکات نمایشی راننده یک تویوتا و راندن خودرو در سواحل و دریاای طوفانی به تصویر کشیده شده است.

در بخشی از این فیلم کوتاه حضور ۲ بانو که به ساحل آمده بودند نیز نشان داده می شود که حرکات نمایشی راننده خودرو خطرساز هم است.

مازندران به لحاظ دارا بودن شرایط خاص سرزمینی از جمله جنگل، دریا و کوه همواره مورد توجه افراد از اقصی نقاط کشور است که البته در این میان هیجان استفاده از این ظرفیت های خدادادی دردسرهایی با خود به همراه دارد.

از نقاط مورد توجه گردشگران در مازندران سواحل دریا و رودخانه ها است که افراد برای تفرج و خوشگذرانی اقدام به کارهای خاصی می کنند که دردسرساز و مشکل آفرین هستند.

در این میان هشدارها و توصیه های ادارات مرتبط مبنی بر رعایت نکات ایمنی لازم هم نمی تواند جلوی این هیجانات دردسرساز گردشگران را بگیرد و بدون هر گونه امکانات و تجهیزات لازم به این کار دست می زنند.

این وضعیت یعنی اینکه مدیران مرتبط می بایست نیروهای امدادی و خدمات رسان خود را برای کمک به حل این مشکلات اساسی مردم بومی منطقه بسیج کند و به کارگیری این ظرفیت ها حتی باعث می شود در برخی مواقع برای حوادثی که در شهرستان ها رخ می دهد نیروهای امدادی درگیر نجات گردشگران باشد و نتواند آنچنان باید و شاید به مردم بومی خدمات رسانی لازم را ارائه کند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز با اشاره به اینکه این استان از نظر تعداد انجام عملیات امدادی جز چند استان اول کشور در سازمان هلال احمر به شمار می رود، گفت : وجود جاذبه های مختلف در این استان باعث شده تا مسافران پرشماری به این استان سفر کنند و به دنبال آن حوادثی که نیاز به استفاده از نیروهای امدادی را می طلبد، رخ می دهد.

غلامعلی فخاری افزود : هلال احمر استان یک هزار و ۳۰۰ امدادگر متخصص دارد که در ۱۷ رسته اتفاقات فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: مازندران و گردشگرانی که به این استان سفر می کنند در طول سال ظرفیت بروز حوادث به شمار می روند و بخش عمده ای از نیروهای امدادی در تمامی ایام سال درگیر این مسائل هستند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: در فصول گرم سال جنگل نوردی و شنا در دریای وخزر و رودخانه از جمله مواردی است که گردشگران بدون توجه به نکات ایمنی و حتی در اختیار داشتن تجهیزات و امکانات لازم دست به این کار می زنند.

وی ادامه داد:‌ این افراد ضمن اینکه تجهیزات لازم را ندارند آگاهی های به اندازه از مسیرها برای جنگل نوردی و یا پیمودن ارتفاعات را ندارند و گیر افتادن آنها در نقاط صعب العبور و یا گم شدن در مسیر مشکلی است که سال ها امدادرسانان استان مازندران با آن درگیر هستند.