محمدرضا حسین نژاد روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سخنان رییسجمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار کرد: رهبری، اسلام و وحدت سه رکن اساسی در پیروزی انقلاب و پیشرفت های روز افزون این نظام اسلامی بوده است.
وی افزود: در این بین وحدت همواره موجب توسعه این کشور بوده است و رهبری نیز یک سال قبل در یکی از سخنرانی ها به لزوم حفظ وحدت تاکید داشتند.
استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: دکتر پزشکیان نیز در سخنان خود در عرصه بین الملل با شفافیت بیان کردند که وحدت و وفاق ملی در ایران بر پایه آرمان های انقلاب، نظام اسلامی، شهدا و نیز منویات رهبری است.
حسین نژاد با اشاره به پیام صلح رییس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ایران هیچ گاه جنگ طلب نبوده است به گونه ای که در هشت سال جنگ تحمیلی، ایران از خود دفاع کرد و هیچ گاه آغازگر جنگ نبوده است.
وی همچنین با اشاره به سخنان رییس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل درباره مظلومیت فلسطین اظهار کرد: رییس جمهور به خوبی در این مجمع عمومی از مردم مظلوم فلسطین حمایت کرد و عزت و اقتدار ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید.
وی تصریح کرد: رییس جمهور با اعلام حمایت قاطع مردم ایران از مردم مظلوم غزه و فلسطین، زیاده خواهی های قدرت های استکباری را نمایان کرد .
استاندار خراسان شمالی با اشاره به سخنان رییس جمهور درباره تحریم های ظالمانه علیه ایران گفت: ایران، هیچگاه زیاده خواه نبوده و تحریم های یکجانبه مردم مسلمان ایران را هدف گرفته است.
به گزارش ایرنا، هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بعد از ظهر سهشنبه رسما در نیویورک آغاز بکار کرد و با حضور سران جهان در حال برگزاری است.
دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران ساعاتی قبل برای نخستین بار در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع سران و نمایندگان کشورهای جهان سخنرانی کرد و « صدای مردم ایران و صدای حقطلبی و عدالتخواهی» از تریبون این نهاد بینالمللی شد.
سخنرانی در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نخستین حضور دکتر پزشکیان در این نهاد بینالمللی است که با بیان دیدگاهها و مواضع جمهوری اسلامی ایران همچنان که در بدو ورود به نیویورک تاکید کرد که پیام ایران برای جهان صلح و امنیت است.
پیش از سخنان رییس جمهور، برخی از حاضران در این نشست به بیان نظرات و دیدگاههای خود در زمینه ضرورت تبادل آکادمیک ادیان الهی با محافل علمی جمهوری اسلامی ایران، لزوم نقشآفرینی رهبران و پیروان ادیان الهی برای تحقق صلح در منطقه و جهان، تبیین چهره واقعی اسلام و مقابله با اسلامهراسی، استفاده از ظرفیت رهبران ادیان برای توقف جنگ و جنایت رژیم اسرائیل در غزه، تفکیک دین کهن یهودیت از صهیونیسم و تجلیل از رویکرد ایران در حفظ حقوق و آزادی ادیان پرداختند.