به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل مرکز گسترش فیلم های مستند کشور در این جشن اظهار کرد: مهر سینمای ایران سه سال پیش بر مبنای مهر ورزیدن به هنرمندان، نگاه دوباره و قدردانی از آنها پایه گذاری شد.
ضرورت بومی سازی هنر
محمد حمیدی مقدم با بیان اینکه تمام هنر در پایتخت نیست ادامه داد: هنر باید بومی سازی شود تا هنرمندان نیاز به مهاجرت نداشته باشند.
وی اظهار کرد: سرمایه های ما در شهرستان ها باید با توجهات خاص باقی بمانند و امیدواریم با این برنامه ها قدردان هنرمندانی باشیم که تلاش کردند در اقلیم خود به هنر و سینما خدمت و اعتقادات اقلیم خود را جهانی کنند تا سودای رفتن نداشته باشند.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اظهار کرد: احترام به پیشکسوتان و توجه به جوانانی که آینده هنر سینما در این خطه را می سازند یکی از اهداف برپایی این جشن است.
حمیدی مقدم با تاکید بر اینکه باید به سمت توسعه زیر ساختها پیش برویم افزود: در دهه ۶۰ سه تفکر در جریان فیلم کوتاه سیطره داشت و همدان در این زمینه پیشرو بود اما هم اکنون همدان در فیلم سازی غایب است که دلایل آن باید رسیدگی شود.
وی تاکید کرد: امید می رود استان همدان با صرف بودجه و آموزش بیشتر، با گنجینه ای از معرفت در همه حوزه های کشور بروز و ظهور پیدا کند همچنین طی سال های گذشته نقطه عطف انیمیشن در همدان بوده است که امیدواریم اکنون نیز بتواند سهم قابل توجهی از تولید کشور را در این زمینه داشته باشد.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اظهار کرد: ما به عنوان متولی فیلمهای مستند همیشه پذیرای ایده های جدید هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز با بیان اینکه همدان برای سومین سال پیاپی میزبان جشن مهر سینمای ایران شد اظهار کرد:این رویداد در راستای تجلیل و تکریم سینماگران و فعالان سینمای استان، تقویت روابط بین هنرمندان و توجه به سینماگران استانی با حمایت سازمان سینمایی در تمام استان ها برگزار شد.
مسعود ویژه کشف استعدادهای سینمایی در استانها را از اهداف این جشن برشمرد و افزود: جشن مهر سینمای ایران برای دیده شدن فعالان صنفی و پشت صحنه، نزدیکتر کردن هنرمندان به هم و فرصتی است تا از پیشکسوتان سینما در استانها تجلیل شود.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: این جشن با حضور علاقه مندان به عرصه سینما و هنر، هنرپیشگان استان و فیلم اولی ها به همراه خانواده برگزار شد.
هادی فیض منش افزود: این جشن گردهمایی و دورهمی برای همدلی بین جامعه سینمایی استان همدان است.
در این آیین از سه خانواده شهید، سه هنرمند عرصه سینمای دفاع مقدس و پنج نفر شورای نظارت بر سینما تجلیل و در پایان فیلم طنز اجتماعی خانوادگی شهسوار اکران شد.
استان همدان دارای ۶ سینما است که چهار سینما با ۹ سالن در شهر همدان و ۲ سینما در شهرستانهای ملایر و تویسرکان قرار دارد.
به گزارش ایرنا، به گفته " قادرآشنا" دبیر سومین جشن مهر سینمای ایران در سال اول برگزاری در ۱۳ رشته از هنرمندان تجلیل به عمل آمد و ۳۴۷ نفر تجلیل شدند و سال گذشته در همان تعداد رشته، از نویسندگان، تهیه کنندگان، کارگردانان و در مجموع ۵۸۴ هنرمند تجلیل شد که ۶۵ نفر از آنها از تهران بودند.
سومین جشن مهر سینمای ایران از ۲۱ شهریور تا ۱۲ مهرماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور در حال برگزاری است.