به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ محسن صادق نیا روز سه شنبه در آیین یادواره شهید امیر سرلشکر حسن آبشناسان در اردوگاه فرهنگی آموزشی آبشناسان خزرآباد ساری، با اشاره به ترور و به شهادت رساندن سید حسن نصرالله از سوی رژیم صهیونیستی، افزود: شهادت شخصیتهای برجسته مقاومت و در راس آنها سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه سبب استحکام هرچه بیشتر شجره طیبه مقاومت است چرا که حسن نصرالله یک فرد نیست بلکه یک تفکر، ایدئولوژی وجریان فکری است ونمیتوان با ترور یک فرد یک جریان و یک تفکر را خنثی و خاموش کرد.
وی تاکید کرد: یکی از مهمترین کارکردهای شهید سید حسن نصرالله در خصوص شناخت دقیقش از رسانه، کارکردهای رسانه و عملیات روانی بود. شهید سید حسن نصرالله با شناخت عمیقش از عملیات روانی آسایش و آرامش را از رژیم غاصب صهیونیستی گرفته و خودش تبدیل به یک رسانه اثرگذار شده بود.
فرمانده قرارگاه جنگ نرم نزاجا افزود: یکی دیگر از بزرگترین اقدامات شهید نصرالله وارد کردن حزب الله لبنان به فضای گسترده مقاومتی بعد از شهادت شهید سید عباس موسوی بود به طوری که حداقل سه جنگ بزرگ را در برابر اسرائیل هدایت، فرماندهی و رهبری کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه ارتش شهدایی آسمانی به انقلاب تقدیم کرده است، تصریح کرد: شهدایی که مثل ستارههایی در آسمان ایران اسلامی میدرخشند و ما از انها الگوبرداری می کنیم تا راه را گم نکنیم و به بیراهه دچار نشویم.
مدیر حفظ آثار و نشر دفاع مقدس نزاجا افزود: یکی از این هزاران شهدا، شهید سرلشکر حسن آبشناسان است که امروز در سالگرد شهادت این شهید عزیزمان قرار داریم. آبشناسان تنها فرمانده لشکر ارتشی بود که در خط مقدم جبههها با تیر مستقیم دشمن به شهادت رسیده است.
وی تصریح کرد: زمانی که صدام مناطق مسکونی و شهرهای ایران را مورد بمباران قرار می داد، حسن آبشناسان نامهای به صدام حسین نوشت مبنی بر اینکه اگر ادعا دارید که به فنون نظامی آشنا هستید و ادعای کار بلدی در امور و حوزه نظامی دارید چرا به مناطق مسکونی و مردم بی دفاع حمله ور می شوید، بیایید در بیابان های دشت عباس با لشکر ۲۳ نیروهای ویژه ارتش مبارزه کنید.
سرهنگ صادق نیا ادامه داد: با توجه به رسانهای شدن نامه فرمانده لشکر ۲۳ نیروهای ویژه هوابرد نیروی زمینی، صدام حسین ژنرال قادر عبدالحمید را با تعداد زیادی از نیروهای چریکی و پارتیزانی می فرستد که در دشت عباس به قول خودش درس مهمی به آبشناسان بدهد که در طی این درگیری این رزمآور این ارتشی قهرمان ژنرال قادر عبدالحمید و تعداد قابل توجهی از نیروها، چریکها و پارتیزانهای تحت امرش را به اسارت می گیرد و درسی به صدام حسین و هر بیگانه که چشم چپ به مرزهای این آب و خاک داشته باشد می دهد و این در حافظه تاریخی مردم ایران این خاطره به یادگار بماند.
دبیر گرامی داشت هفته دفاع مقدس نزاجا تاکید کرد: به پشتوانه شما و رهبری داعیانه، عالمانه و مدبرانه فرماندهی معظم کل قوا، اسرائیل و متحدان نادانش باید بدانند ارتش جمهوری اسلامی ایران به مانند آتشفشان دست به ماشه آماده است، درونی پر تلاطم و خروشان اما ظاهری آرام و آماده فوران و روانه شدن به سمت دشمن است.
وی با بیان اینکه سالها درباره دفاع مقدس و شهدا گفته ایم اما نتیجهاش شده تولید نسلی که بعضاً به هیچ کدام از ارزشها، باورها واعتقادات ما پایبند نیستند، گفت: باید ببینیم که کجای کار اشتباه بوده است؟ یا کار فرهنگی را بلد نبودیم، ابزار به روز را نشناختیم و ذائقه مخاطب را نچشیدیم و یا اینکه صرفا برای مطرح کردن خودمان به این طبل کوبیدیم و بنا نبود کاری کنیم.
وی افزود: باور انقلابی حکم می کند که در اقدامی جهاد برای نسل حاضر تبیین کنیم که قدرت واقعی ما شهدا بودند، دشمنان آهن داشتند ولی ما آدم داشتیم و با آنها در مقابل تمام زورگویان دنیا ایستادیم.
وی ادامه داد: دنیا برای خودش قهرمانان خیالی میسازد، سوپرمنها، مرد عنکبوتی ها و هزاران از این دست، هالیوود قهرمانان خیالی را در دیده و دل فرزندان ما جا میکند گویی که اینها قهرمانان واقعیاند در مقابل ما برای قهرمانان واقعی خودمان کاری که در خور شأن انها باشد انجام ندادیم.
وی تاکید کرد: فرزندان ما، نسل حاضر بعضاً قهرمانان واقعی این مرز و بوم را نمیشناسند که بخواهند الگو قرار دهند. ما باید شهدا وجانبازان و آن نوجوان ۱۴ ساله که به عنوان کم سن ترین شهید استان مازندران شناخته می شود را به عنوان قهرمان به نسل حاضر معرفی کنیم تا به عنوان ستاره در آسمان ولایت مداری کشور این ستاره ها را نظاره کنند و سیره این شهدا را الگو قرار دهند.