رشت - ایرنا - استاندار گیلان ضمن تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید جنبش حزب‌الله لبنان و با تبریک اجرای عملیات وعده صادق ۲ گفت: سپاه پاسداران مقتدرانه با انجام عملیات وعده صادق ۲ موجب شادی دل مردم و همه آزادیخواهان و سرافرازی و اقتدار نظام اسلامیمان شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله عباسی روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی گیلان اظهار کرد: وعده صادق ۲ با اقتدار سپاه پاسداران بر اساس مصوبه شورای امنیت ملی و اهداف نظامی از پیش تعیین شده با اصابت موشک ها به اهداف محقق شد.

وی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با این عملیات مقتدرانه انتقام خون شهیدان حاج قاسم سلیمانی، سرداران زاهدی، نیلفروشان، اسماعیل هنیه و شهید حسن نصرالله را گرفت و دل مردم ایران، فلسطین، غزه، لبنان و عراق را با این اقدام شاد کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان در ادامه این جلسه با تاکید بر لزوم اتمام پروژه‌های نیمه تمام استان اضافه کرد: سیاست دولت نیز اجرای پروژه‌های نیمه تمام است از اینرو این موضوع باید در گیلان نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اشاره به اجرای سرشماری عمومی کشاورزی همزمان با سراسر کشور در استان اظهار کرد: این سرشماری از ۱۲ آبان در گیلان اجرا می‌شود که باید همکاری لازم از سوی دستگاه‌های مرتبط صورت گیرد.

استاندار گیلان بیان کرد: ابزارهای سنتی برای اجرای سرشماری عمومی کشاورزی پاسخگو نیست از اینرو باید از دستگاه‌های جدید برای اجرای این سرشماری مهم استفاده شود.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان نیز در این نشست با تشریح جایگاه کشاورزی استان و اجرای طرح سرشماری عمومی این حوزه اظهار کرد: سهم بخش کشاورزی از ارزش افزوده در گیلان ۱۸ درصد و شاغلان این بخش در استان نیز ۲۱ درصد است.

وحید طیفوری اظهار کرد: تهیه چارچوب آماری برای آمارگیری نمونه‌ای، تولید اطلاعات ساختاری در سطوح جغرافیایی کوچک با قابلیت ارائه در طبقه‌بندی‌های چندبعدی، فراهم کردن سرجمع‌ها و اطلاعات کلی برای سنجش برآوردهای بین سرشماری‌ها و فراهم کردن اطلاعات لازم برای طبقه‌بندی‌های تفصیلی از خصوصیات ساختاری واحدهای کشاورزی از اهداف اجرای سرشماری عمومی کشاورزی است.

وی با بیان اینکه سرشماری عمومی کشاورزی، شمارش همه واحدهای کشاورزی اعم از شهری و روستایی و ثبت ویژگی‌های هر یک به صورت جداگانه است افزود: این سرشماری در گیلان همزمان با سراسر کشور از ۱۲ آبان آغاز می‌شود و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.

تاکنون پنج سرشماری طی سال‌های ۱۳۵۲، ۱۳۶۷، ۱۳۷۲ و ۱۳۸۲ با استفاده از ابزار کاغذی و سال ۱۳۹۳ بصورت الکترونیکی در کشور اجرا شد و نتایج آن در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی شهر و روستا منتشر شده‌است.