پروانه کلاته روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد؛ ۴۱۶ مورد پروانه انفرادی، ۲۱ مورد پروانه کارگاهی و سه مورد نیز کارت شناسایی بوده است.
وی افزود: مجوزهای سه گانه برای هنرمندان صنایع دستی در رشتههای نمدمالی، سوزن دوزی، گلیم بافی، حصیربافی، چرم و سفال صادر شد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسانشمالی یادآور شد: بهره مندی صنعتگران از خدمات بیمه، تسهیلات بانکی و نمایشگاه صنایع دستی و سایر حمایت های سازمانی از مزایای دریافت مجوزهای سه گانه صنایع دستی است.
کلاته با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای فعالان صنایع دستی، گفت: یکهزار نفر نیمه نخست امسال در دوره های آموزشی صنایع دستی استان شرکت کردند که از این تعداد ۷۲۰ نفر از بانوان بودند.
وی افزود: همچنین در این مدت هفت مورد بازارچه نوروزی، ۲ مورد بازارچه موقت و یک نمایشگاه سراسری در بش قارداش بجنورد برای فعالان صنایع دستی خراسان شمالی دایر شد.
به گزارش ایرنا، صنایعدستی در استان خراسان شمالی با وجود قدمت، توانایی و ظرفیتهای فرهنگی، انسانی از کیفیت و تنوع بسیار بالایی برخوردار است که با رونق بازار این صنعت طی سالهای گذشته، اکنون در مسیر جهش تولید قرار گرفته است.
اکنون بیش از ۱۸ هزار نفر صنعتگر فعال دارای مجوز در ۶۹ رشته صنایعدستی و البته افراد بسیاری نیز به صورت سنتی و خودجوش در جایجای استان در زمینه صنایعدستی مشغول به فعالیت هستند.