به گزارش ایرنا، حسین محمدیان عصر پنجشنبه در حاشیه جلسه با مدیران و مسوولان گمرکات و پایانه مرزی آستارا در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای توسعه تجارت غیر نفتی و تسهیل در روند صادرات آن از طریق گمرک آستارا از هیچ اقدامی فرو گذار نخواهیم بود.
وی افزود: یکی از مهمترین موضوعات و اقداماتی که باید هرچه سریع تر تسهیل و انجام آن نهایی شود نوبت دهی اینترنتی کامیون ها است که مقرر شد تا پایان ماه این فرایند تکمیل و به طور کامل اجرایی شود تا از صف های طولانی در مقابل پایانه و گمرک جلوگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان ادامه داد: همچنین قرار شد در راستای تسهیل صادرات و واردات، جابجایی هایی در گمرک و پایانه آستارا صورت گیرد و فضایی مناسب برای قرنطینه، پایانه و استاندارد در گمرک ایجاد شود تا کامیون داران و شرکت های آنها به راحتی بتوانند اقدامات اداری و کاری خود را انجام دهند.
محمدیان تاکید کرد: با همه توان خود مصوبات جلسه را پیگیری خواهیم کرد و تلاش می کنیم تمامی موانع موجود در امور اقتصادی و صادرات و واردات را رفع نماییم تا تجار ما دغدغه ای نداشته باشند.
وی تصریح کرد: باید مدیریتی صورت گیرد که کامیون های یخچال دار و کالاهای فاسد شدنی در صف های طولانی معطل نشده و صادر کننده و تجار ما نیز دچار خسارت نشوند.
معاون همانگی امور اقتصادی استانداری گیلان یادآور شد: کامیون های غیریخچال دار هم با نوبت گیری اینترنتی در موقع مقرر به شهرستان و گمرک مراجعه نمایند تا اتلاف وقت نداشته باشند و با هماهنگی های لازم در حق آنها نیز اجحاف صورت نگیرد.
حسین محمدیان معاون استاندار گیلان صبح امروز به همراه مدیران کل استاندارد، جهاد کشاورزی، ناظر گمرکات استان گیلان و تنی چند از مدیران و معاونان مرتبط با امور گمرک و پایانه ها از روند صادرات و واردات کالا از گمرک آستارا بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان امور مرتبط قرار گرفت.
شهرستان آستارا با ۹۵ هزار جمعیت در غربیترین نقطه استان گیلان و در فاصله ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد، این شهرستان همچنین دارای سه مرز دریایی، ریلی و بزرگراهی و فضای مناسبی برای تجارت در منطقه است.