مهران علیخواه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به دنبال بارش های پاییزی و سیلابی شدن رودخانه زاب، حجم زیادی از آب حاصل از این سیلاب وارد مخزن سد سردشت شد که همین امر باعث افزایش کدورت آب به بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ انتییو (واحد ذرات در یک لیتر آب) شده بود.
وی اضافه کرد: این میزان کدورت آب در صورت ورود به تصفیه خانه می توانست خسارت زیادی به تصفیه خانه و فلترهای آن وارد کند و به همین دلیل ورودی آب به داخل تصفیه خانه متوقف و از دیروز جریان آب ۱۵ هزار مشترک این شهر قطع شده بود.
رییس اداره آب و فاضلاب سردشت گفت: با توجه به کاهش میزان کدورت آب سد سردشت از بامداد امروز به تدریج آب دوباره وارد تصفیه خانه شده و در این مدت آب مورد نیاز برخی مناطق شهر از طریق چشمه ها و چند حلقه چاه تامین می شود.
وی اضافه کرد: برای مناطقی که آب شرب آن قطع شده یک دستگاه تانکر آبرسانی را به صورت مداوم و تا برقراری دوباره جریان آب ادامه می دهد.
وی از همراهی و همکاری مردم این شهر تا برقراری دوباره جریان آب شرب در این مناطق قدردانی کرد.
علیخواه گفت: هم اکنون آبفای سردشت دارای ۳۷ هزار مشترک آب و ۱۶ هزار مشترک فاضلاب است و آب این شهر پس از برداشت از سد و ورود به تصفیه توسط چهار مخزن به حجم ۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب تامین می شود.
به گزارش ایرنا، سد سردشت از نوع سنگریزهای با هسته رسی است که دریاچه آن حدود ۳۰ کیلومتر طول دارد و در ۱۳ کیلومتری جنوب شرقی این شهر بر روی رودخانه زاب احداث شده و حجم مخزن آن ۳۸۷ میلیون مترمکعب است، این سد در سال ۱۳۹۶ به منظور تولید ۱۵۰ مگاوات برق، کشاورزی و تامین آب شرب شهرهای سردشت و ربط به بهره برداری رسید.
شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.