به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل دکتر سید علی مظفر پور امروز شنبه اظهار کرد: مرکز خدمات جامع سلامت شهری-روستایی شهدای گمنام (ملاکلا) در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع و ساختمانی با زیربنایی به مساحت ۴۲۰ مترمربع (در ۳طبقه) و با هزینه بالغبر ۸۲ میلیارد ریال ساخته شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این خانه بهداشت جمعیتی بالغ بر ۲۱ هزار و ۲۳۲ نفر و حدود شش هزار خانوار خدمت رسانی می کند.
وی گفت: زمین ۳۰۰ متری این طرح بهداشتی و ۱۲ میلیارد ریال هزینه ساخت مرکز شهدای گمنام توسط خیر ( آقای امیرپور و همسر مکرمه) اهدا و مابقی هزینه به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بابل برای تجهیز این طرح بهداشتی سه میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.
این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و پژوهشکده شامل دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی و پژوهشکده سلامت میشود.
هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیینژاد بابل، شهید بهشتی، آیتالله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا(س)، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار دارند. سالانه ۷۰ هزار بیمار در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری میشوند.
در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کرد.