سبزوار- ایرنا- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: سفر کارگزاران نظام جمهوری اسلامی به بیروت لبنان در اوج درگیری‌ها، نمایشی از هیبت و اقتدار نظام مقدس ما بود که جهان را به شگفتی واداشت.

به گزارش ایرنا، محمدرضا محسنی‌ثانی دوشنبه‌شب در نشستی خبری با اصحاب رسانه غرب خراسان رضوی افزود: سفر وزیر امور خارجه و رییس مجلس به بیروت در اوج جنایات رژیم صهیونیستی در کنار نمایش هیبت نظام جمهوری اسلامی، بیانگر پایبندی ایران به اصول خود در به چالش کشیدن رژیم صهیونی و حامیان غربی آن‌ بود.

وی اظهار کرد: حرکت نرم وزیر امور خارجه به لبنان در فضای آسمان بسته و سفر رییس مجلس با لباس خلبانی که خود هواپیما را هدایت و از خرابه‌های برجای مانده از بمباران‌ رژیم صهیونیستی دیدن کرد نشانگر صلابت و قدرت بازدارندگی نظام است.

عملیات وعده صادق ۲ توان بازدارندگی ایران را تحکیم بخشید

نماینده ۶ شهرستان غرب خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات وعده صادق ۲ و درهم کوبیدن مواضع رژیم صهیونیستی، قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی ایران را تحکیم بخشیده و به دنیا نشان داد.

محسنی ثانی افزود: عملیات وعده صادق ۲ بار دیگر هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را به چالش کشید و ثابت کرد در صورت هرگونه تهدید یا تجاوز با پاسخ قاطع و کوبنده تر جمهوری اسلامی روبه رو می شود.

وی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی، یک سال پس از عملیات طوفان الاقصی به اهداف شوم خود نرسیده است به گونه ای که اسرای آن‌ها آزاد نشده اند و حماس نیز همچنان حماسه‌آفرینی می‌کند.

وی ادامه داد: این عملیات به رژیم صهیونیستی پیام داد که دوران جنایات بدون پاسخ به پایان رسیده و جمهوری اسلامی آماده است در صورت هرگونه تهدید یا تجاوز، پاسخی قاطع و مستقیم به آنان بدهد.

نماینده سبزوار در مجلس گفت: بلافاصله پس از عملیات وعده صادق ۲، برپایی نماز باصلابت و باشکوه نصر به امامت رهبر معظم انقلاب، وحدت و انسجام و قدرت جمهوری اسلامی را به جهانیان مخابره کرد.

صدای مظلومیت فلسطین به گوش جهانیان رسیده است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خبرنگاران به عنوان سربازان جهاد تبیین، رسالت خطیری دارند، گفت: رسالت خطیر خبرنگاری در دنیا توانسته این رژیم خونبار و ظالم را رسوا نماید چنانکه حامیان آن ها نیز نسبت به ادامه حیات ننگین این رژیم نامشروع احساس ناامیدی می‌کنند.

محسنی ثانی افزود: در شرایط جنگ اقتصادی، روانی، فرهنگی و جنگ نرم و سخت، شجره خبیثه صهیونیست در غزه کشتار می‌کند و جنایت های این جرثومه فساد به درستی در معرض افکار عمومی قرار گرفته است چنانکه در کف خیابان‌های کشورهای غربی نفرت و انزجار از این رژیم منحوس و صدای مظلومیت مردم فلسطین و جنوب لبنان آشکار شده است.

توسعه زیرساخت‌های غرب خراسان رضوی ضروری است

نماینده شهرستان‌های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های مختلف این منطقه، گفت: توسعه زیرساخت های هوایی، جاده ای، ریلی و انرژِی در این منطقه ضروری است.

محسنی ثانی افزود: یکی از زیرساخت های توسعه، راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی سبزوار است که بخشی از عملیات زیرسازی آن به پایان رسیده است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت فرودگاهی سبزوار افزود: این فرودگاه در سال های گذشته پنج پرواز داشت که با توجه به ارتقای زیرساخت های آن، افزایش شمار پروازهای فرودگاه شهدای سبزوار در دست پیگیری قرار گرفته است.

نماینده سبزوار تصریح کرد: موضوع خرید هواپیما و افزایش پروازهای داخلی و نیز پروازهای خارجی از مهم‌ترین مطالباتی است که در حوزه زیرساخت های هوایی این منطقه مورد توجه است.

محسنی ثانی افزود: همچنین تکمیل طرح راه آهن از ایستگاه «سلطان آباد» در شهرستان خوشاب به شهر سبزوار، یکی از خواسته های به حق مردم منطقه است که اقداماتی در این حوزه انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب راه‌های ارتباطی شهرستان‌های غرب خراسان رضوی گفت: مشکل راه‌های ارتباطی در سطح ملی است و ما به عنوان نماینده مردم، مطالبه‌گر بهسازی و تعریض جاده های منطقه از وزارت راه و مسوولان کشوری و استانی هستیم و آن را پیگیری می کنیم.

وی ادامه داد: البته در حوزه توسعه راه‌های ارتباطی با طرح ساخت جاده "جغتای - دستوران - منیدر" که با مشارکت ایمیدرو انجام می شود، زمینه خروج شهرستان جغتای از بن‌بست فراهم شده و مسیر ارتباطی این منطقه به مرکز کشور و نیز استان سمنان و مناطق شمالی و مرکزی کشور تسهیل می‌شود.

محسنی ثانی افزود: همچنین با پیگیری اتصال راه ارتباطی بخش روداب به استان سمنان، این منطقه محروم از بن بست ارتباطی خارج شده و رونقی در مراودات تجاری این منطقه ایجاد خواهد شد.

لزوم ورود بخش خصوصی برای توسعه گردشگری غرب خراسان

نماینده شهرستان‌های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس با اشاره به جاذبه های گردشگری این خطه گفت: منطقه غرب خراسان رضوی جاذبه های تاریخی و طبیعی پرشماری دارد که ورود بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت های گردشگری این منطقه ضروری است.

محسنی‌ثانی افزود: در وهله نخست باید ظرفیت های گردشگری منطقه بازشناسی شده و با بهره‌گیری از توان بخش خصوصی و نیز در قالب فعالیت های هنری این جاذبه ها معرفی شود.

این نماینده مجلس گفت: صنعت گردشگری جایگاه مطلوبی در کشور ما ندارد و سهم‌ ما از درآمد این بخش ناچیز است که البته در حوزه گردشگری زیارت و سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته است و می توان در کنار آن از دیگر ظرفیت های گردشگری بهره مند شد.

کمبود برق، چالش توسعه صنعتی سبزوار

وی با بیان اینکه در حوزه انرژی برق مشکل داریم و کمبود برق از مشکلات توسعه صنایع در سبزوار است، گفت: برای جبران بخشی از کمبودها ایجاد چند پست توزیع برق در منطقه در دست پیگیری است.

محسنی ثانی افزود: در بخش روداب که مقدمات ساخت شهرک فراوری معدنی در آن فراهم شده، یکی از مشکلات اصلی تامین برق است که با رفع این چالش، بهره‌مندی مردم محروم این بخش از معادن منطقه به عنوان گنج‌های بزرگ خداداد افزایش می یابد.

وی افزود: همچنین در حوزه سلامت به دنبال ایجاد یک مگاهاسپیتال و تقویت این بخش از طریق ارتقای تجهیزات و بهره گیری از پزشکان متخصص بیشتری هستیم.

محسنی ثانی با اشاره به مشکلات طرح نهضت ملی مسکن و نارضایی برخی متقاضیان سبزواری این طرح نیز افزود: این طرح تاکنون به نحوه مطلوبی پیش نرفته و نتوانسته انتظارت مردم را برآورده کند، تکالیفی بر عهده بانک ها نهاده شده که محقق نشده است، لذا باید تمهیدات و تدابیری در این باره اندیشیده شود.

رایزنی با صنایع منطقه برای حمایت از ورزش سبزوار

وی با اشاره به عدم حضور تیم هندبال سبزوار در لیگ برتر هندبال کشور اظهار کرد: هندبال از برندهای سبزوار و نماد هویت و شناسنامه این خطه است که امسال به سبب اینکه حامی مالی گذشته از پشتیبانی این تیم طفره رفت، از حضور در لیگ برتر محروم ماند.

نماینده سبزوار با بیان اینکه شرکت ورشکسته ای چون ایران خودرو توان حمایت از ورزش را ندارد، گفت: راهکار حمایت از ورزش سبزوار به ویژه در رشته های ورزشی شاخص چون هندبال، جذب حامیانی با توان مالی بالا است که در این راستا رایزنی هایی را با برخی صنایع شاخص منطقه داشته ایم.

وی با اشاره به پیگیری برخی طرح های ملی نیز گفت: کشور با بحران و تنش‌های آبی روبه رو است و پدیده فرونشست، دشت‌ها را در وضعیت بحرانی قرار داده است که رفع جدی این چالش ها، نیازمند تقویت ظرفیت آبی کشور از بیرون مرزها است.

محسنی ثانی افزود: علاوه بر طرح انتقال آب دریای عمان و خلیج فارس، طرح ورود آب از کشور تاجیکستان از طریق ترکمنستان به خراسان و ایران مطرح است که پیگیر مرحله مطالعاتی و سپس عملیاتی نمودن آن هستیم.

نماینده غرب خراسان، همچنین تسریع در اجرای آزادراه حرم تا حرم و قطار سریع السیر مشهد - تهران را از اولویت های کشور و خراسان رضوی برشمرد که تحرک و پویایی خوبی در اجرای این طرح های ملی در حال انجام است.