رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در حاشیه افتتاح مرکز سلامت روانی - اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فضای مناسب ۳۰۰ متری برای ایجاد این مرکز در طبقه چهارم پلیکلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام حسین(ع) وجود داشت و این مرکز در این مکان با هزینهای بالغ بر پنج میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
ایاد بهادری منفرد با اشاره به فعالیت این مرکز زیر نظر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، ابراز کرد: گروههای تخصصی روانپزشک، پزشک، روانشناس بالینی و مددکار اجتماعی در این مرکز به گروههای هدف ارجاع شده از مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستانها خدمات ارائه میکنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: بیماران سایکوتیک، بیماران با افکار خودکشی و موارد اورژانس روانپزشکی در این مرکز به صورت رایگان ویزیت میشوند.
وی هدف از راهاندازی این مرکز را کاهش آسیبهای اجتماعی مرتبط با اختلالات روانی برشمرد و گفت: تکمیل چرخه خدمات سلامت روانی، اجتماعی و کاهش ضریب اشغال تختهای روانپزشکی از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در سال ۱۳۵۰ با عنوان آموزشگاه بهیاری زیر نظر جمعیت هلال احمر فعالیت خود را آغاز کرد و سال ۱۳۵۲ زیر نظر وزارت بهداری آن زمان به مدرسه عالی مامایی تغییر نام یافت.
سال ۱۳۶۱ با نام دانشکده پرستاری و مامایی شهید باهنر و از سال ۱۳۷۱ با عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود با هفت معاونت، ۲ شبکه بهداشت، ۲۰ پایگاه امداد جادهای، یک پایگاه امداد هوایی، ۶۴ خانه بهداشت و ۱۶۰ عضو هیات علمی، زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت به فعالیت خود ادامه میدهد.
دانشکدههای پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از ۲ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال است.