به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان در مراسم افتتاحیه این مرکز، افزود: یکی از اولویت های وزارت ورزش و جوانان افزایش تعداد مراکز مشاوره، تسهیلگری در امر ازدواج و حمایت از جوانان است.
حمید اسماعیلی با بیان اینکه مراکز مشاوره ازدواج و خانواده به صورت تخصصی مجوز دریافت می کنند، افزود: متقاضیان برای دریافت این مجوزها بعد از انجام مصاحبه و طی مراحل لازم به ویژه بررسی صلاحیت علمی به وزارت ورزش و جوانان اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه رویکرد وزارت ورزش و جوانان افزایش کمی و کیفی این نوع مراکز در سطح کشور به ویژه در مناطق کم برخوردار است، گفت: این مراکز در طول سال در شاخص های مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرند.
این مسوول با تاکید بر اینکه طبق برنامه ریزی ها شمار مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده استان تا پایان امسال به ۲۵ مرکز خواهد رسید، گفت: تاکنون این مراکز در شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره، ایجرود و خدابنده راه اندازی شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه شهرهای ماهنشان و طارم فاقد مراکز مشاوره است، خاطر نشان کرد: تلاش می کنیم با برگزاری کارگاه های مختلف، خلاء این مراکز را در شهرستان های ذکر شده به حداقل برسانیم.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر موضوع مراکز مشاوره ازدواج و خانواده در بین عموم مردم نهادینه شده است و ترویج بیشتر آن می تواند بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی را کاهش دهد.