به گزارش خبرنگار ایرنا،رییس شورای اسلامی شهرستان گناباد روز سهشنبه در این آیین هدف اصلی کارگروه فوق را که متشکل از اساتید دانشگاه ها و نمایندگان سازمان های مردم نهاد است، تدوین برنامه چشم انداز توسعه گناباد ذکر کرد.
رضا مقیمی کاخکی ادامه داد: ظرفیت ها و مسائل و مشکلات پیش روی توسعه شهرستان گناباد در قالب کارگروههای اندیشه ورز به صورت هفتگی و تخصصی مورد بررسی قرار میگیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم گفت: برای توسعه مطلوب این شهرستان باید چشم انداز و اسناد بالادستی حداکثر تا افق سال ۱۴۰۷ تدوین شود.
دکتر عبدالجواد خواجوی مقدم از جمله مزایای تدوین سند راهبردی توسعه گناباد را سازمان یافتگی برنامه ها و جهت دهی فعالیتهای بخش های مختلف در راستای اهداف برنامه توسعه و بهرهگیری بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی و نخبگانی برشمرد.
وی خاطر نشان کرد: در این برنامه توسعه باید به پتانسیل حوزههای گردشگری، معادن، آب، آموزش عالی، شرکتهای دانش بنیان و پزشک خانواده و نظام ارجاع و غیره توجه شود.
یکی دیگر از اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گناباد هم گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب که در سال ۱۳۹۷ توسط رهبر معظم انقلاب تدوین شده، چشم انداز توسعه بخشهای مختلف تا ۴۰ سال آینده ترسیم شده و باید با توجه به رویکردهای این بیانیه و در قالب گروه های اندیشه ورز و بهرهگیری از ظرفیت نخبگان و گفتمانسازی رفع موانع موجود، بستر توسعه هموار شود.
علی اکبری افزود: توسعه اقتصادی شهرستان گناباد نیازمند افزایش تصدی گریهای مردمی و جوانان و حمایت از فعالان این بخش ها است.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.