به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی این سازمان "سیداسماعیل یزدانی" افزود: پیش بینی می شود با پرورش ماهی های توزیع شده در بیش از ۲۰۰ استخر پرورشی استان ، بالغ بر ۶۵۰ تن ماهی برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
وی در خصوص تاثیر مثبت کود حاصل از تولید ماهی بر روی محصولات کشاورزی به کشاورزان استان توصیه کرد: از منابع و استخرهای ذخیره آب کشاورزی خود برای تولید و پرورش ماهی نهایت استفاده را برده و به اقتصاد خانوار خود کمک کنند.
مدیر شیلات استان یزد خاطر نشان کرد: ماهی های سردابی به خصوص قزل آلا بسیار برای سلامت قلب و عروق مفید است، به طوریکه در هر ۱۰۰ گرم قزل آلا حدود ۲۱ گرم پروتئین و ویتامین های گروه B شامل ب ۱۲ و ب ۶ همچنین ویتامین کمیاب دی، اسید فولیک، ویتامین آ و مواد معدنی وجود دارد.
میزان تولید سالانه ماهیان سردابی در استان کویری و کم آب یزد حدود ۸۰۰ تن است.