به گزارش ایرنا از شورای شهر تهران، زهرا شمساحسان روز شنبه در این باره اظهار کرد: بهرهبرداران این مراکز باید مسئولیت توانمندسازی، تصمیمسازی و تصمیمگیری جامعه هدف را به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای اصلی خود در راستای توانمندسازی بانوان قرار دهند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: به نظر میرسد تنظیم لایحهای برای رایگان شدن مراکز بهرهبرداری کوثر با قید اشتغال جامعه و توانمندسازی آنها برای کار و اشتغال آسان تحت عنوان یک ضرورت اساسی است که باید برای ارائه ای لایحه برنامهریزی جدی شود.
شمساحسان همچنین بر اجرای بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداریها برای سهولت انجام مسئولیتهای اجتماعی موسسات و سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد.
وی در ادامه گفت: یکی از مشوقهای مدیریت شهری برای موسسات و سازمانهایی که در راستای مسئولیت اجتماعی فعالیت فرهنگی و اجتماعی میکنند؛ اجرای بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداریهاست که شهرداری با مصوبه شورای شهر میتواند اراضی و ابنیه خود را با حفظ مالکیت به صورت رایگان و یا با شرایط معین در اختیار این موسسات قرار دهد.
این عضو شورای شهر تهران افزود: با وجود تاکید بر اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای این مصوبه از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری تاکنون، هنوز این مهم محقق نشده که باید این اقدام به صورت فوری انجام و دغدغه شورای شهر، شهروندان و کارآفرینان و موسسات مربوطه رفع شود.
به گزارش ایرنا، یکی از دستاوردهای مدیریت شهری در دوره فعلی حمایت از بانوان و ایجاد مراکز توانمدسازی کوثر بوده است که همچنان فعال است. مراکز کارآفرینی کوثر وابسته به معاونت اجتماعی و فرهنگی و تحت نظارت معاونت زنان و شهرداری تهران از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرد. عمده ماموریت این نهاد آموزش مهارتهای کاربردی برای اشتغال و کارآفرینی برای توانمندسازی زنان زندانی است.
این مراکز علاوه بر آموزش مهارتهای کاربردی برای فراهم آوردن زمینه اشتغال زنان، به ایجاد بازارچههای خوداشتغالی هم اقدام کرده است تا زنان بتوانند تولیدات خود را به صورت مستقل بدون نیاز به واسطه عرضه کنند.
براساس آمارهای موجود اکنون ۱۰۰ مرکز کوثر در تهران فعالیت دارد که براساس برنامهریزی انجام شده تا ۱۱۵ مرکز افزایش مییابد.