به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، یک منبع نزدیک به حزب دموکرات مدعی شد هکرهای چینی که به سیستم «وریزن» نفوذ کرده بودند، تلفنهای مورد استفاده افراد وابسته به کمپین کامالا هریس نامزد دموکرات ریاست جمهوری را هدف قرار دادند.
بر اساس گزارش رسانه ها، دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا و «جی دی ونس» معاون وی نیز هدف قرار گرفتند.
نیویورک تایمز گزارش داد که بازرسان در حال کار روی این موضوع هستند که در صورت وقوع، چه اطلاعاتی از ترامپ و ونس به بیرون درز کرده است.
کمپین انتخاباتی ترامپ در این هفته ادعا کرد که به غیر از ترامپ و معاونش چند تن از مقامات دیگر آمریکایی هدف هکرهای تلفنی قرار گرفتهاند.
استیون چونگ مدیر ارتباطات کمپین کامالا هریس ، چین و ایران را برای حمله به زیرساختهای آمریکا متهم کرد و مدعی شد که هدف آنها جلوگیری از بازگشت ترامپ به قدرت بوده است.
سفارت چین در واشنگتن ضمن اشاره به عدم اطلاع از این اتهامات گفت که کشورش با حملات سایبری و سرقتهای سایبری به هر شکل مخالف است و با آن مبارزه میکند.
یک سخنگوی سفارت چین در آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این موضوع گفت: انتخابات ریاست جمهوری امور داخلی آمریکا بوده و چین هیچ قصدی برای دخالت در این انتخابات ندارد.
نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز چند روز پیش در پاسخ به سوال رسانههای آمریکایی درباره اتهامات علیه کشورمان مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا از طریق عملیاتهای سایبری و هک، اعلام کرد: چنین ادعاهایی از ریشه بیاساس و فاقد هرگونه اعتبار و مشروعیت بوده و به هیچوجه قابل پذیرش نیست. جمهوری اسلامی ایران وارد رقابتها و جنجالهای داخلی و انتخاباتی آمریکا نمیشود.
نمایندگی ایران همچنین تاکید کرد: همانطور که بارها بهروشنی اعلام کردهایم، ایران نه تنها هیچ انگیزه و قصدی برای دخالت در انتخابات آمریکا نداشته و ندارد، بلکه چنین اتهاماتی را قویاً تکذیب میکند. تداوم این گونه ادعاهای بیپایه تنها به بیاعتبار شدن بیشتر آنها منجر خواهد شد.