به گزارش ایرنا، بابک بوالحسنی روز یکشنبه در آیین گرامیداشت سالروز بیمه سلامت، در اراک، افزود: در راستای حمایت مالی از بیمه شدگان اتفاقات خوبی رخ داده که یکی از آنها صندوق بیماران خاص و سخت درمان است و از سال ۱۴۰۱ تاکنون ۱۸ هزار و ۲۰۰ بیمار نشاندار شدهاند.
وی بیان کرد: تا قبل از سال ۱۴۰۱ تنها به پنج بیماری خاص و سخت درمان خدمات ارایه میشد اما هماکنون ۱۰۷ بیماری تحت حمایت است.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف سازمان، گسترش پوشش بیمه همگانی است و هماکنون طیف وسیعی از بیمه شدگان روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر از خدمات این بیمه برخوردارند.
بوالحسنی اظهار کرد: صندوق بیمه ایرانیان نیز ایجاد شده که خدمات بیمه برای دهکهای یک تا پنج رایگان است و دهکهای شش تا ۱۰ نیز با هزینههای مناسبی ارایه میشود.
وی یادآور شد: ۱۱۱ هزار نفر تاکنون در دهکهای یک تا پنج در استان مرکزی از خدمات بیمه رایگان بهرهمند شدهاند.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: این بیمه از مادران باردار و شیرده، کودکان زیر هفت سال نیز حمایت میکند و ۲ هزار و ۵۰۰ اتباع خارجی نیز تحت پوشش دارد.
بوالحسنی اظهار کرد: این بیمه از زوجین نابارور نیز حمایت ویژه دارد و هماکنون خدمات لازم به این قشر از طریق بیمارستانهای سینا، امیرالمومنین(ع)، مدرس ساوه، و جهاد دانشگاهی ارایه میشود.
وی بیان کرد: یکهزار و ۶۶ زوج نابارور در استان مرکزی نشاندار شدهاند و ۴۶ میلیارد ریال تاکنون برای این قشر هزینه شده است.
سرپرست ادارهکل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: دارویار از دیگر طرحهای موفق است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ تاکنون در استان ۲ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال در این راستا پرداخت شده است.
بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد هزینههای بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت میشود.
۴۵ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی معادل ۶۴۱ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت در استان مرکزی قرار دارند.