هاشم جنگی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته با وجود ابلاغ فعال شدن استفاده از دیزل ژنراتورها برای بیمارستان ها اما از مجموع مراکز درمانی یاد شده حدود نیمی از آنها فعال و عملیاتی بود که با پیگیری و بازرسی های مختلف اکنون این تجهیزات وارد مدار شده است.
وی ادامه داد: در جریان سیل اردیبهشت ماه امسال مشهد، برق ۲ بیمارستان به صورت همزمان دچار قطع و اختلال شد اما از آنجایی که تجهیزات برق اضطراری در این مکان ها عملیاتی شده بود خدمت رسانی در این مراکز حساس متوقف نشد.
مدیر کل پدافند غیرعامل خراسان رضوی گفت: تیم های ارزیاب و بازرسی متشکل از مجموعه های حراست، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استانداری به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت دوره ای از عملیاتی بودن دیزل ژنراتور در مراکز درمانی بازدید می کنند.
جنگی افزود: مطابق قوانین ابلاغی، استقرار تجهیزات برق اضطراری در دیگر مراکز حساس خراسان رضوی در دستور کار قرار دارد و همه این مراکز نیز باید به برق اضطراری مجهز شوند.
وی اضافه کرد: تربیت ۲۵۰ مربی در قالب توانمند سازی اساتید و مدرسان دانشگاهی در حوزه های پدافند زیستی، شهری، شیمیایی، کالبدی، سایبری و پدافند مردم پایه از دیگر اقدامات این اداره کل در سال جاری است.
مدیر کل پدافند غیرعامل خراسان رضوی با اشاره به برنامه های هفته پدافند غیرعامل در خراسان رضوی گفت: هزار و ۳۵۰ ویژه برنامه و رزمایش در ادارات و واحدهای آموزشی و نهادهای غیردولتی استان برای آموزش و آشنایی جامعه هدف ذکر شده با مفاهیم پدافند غیرعامل برگزار شده و یا در حال انجام است.
سازمان پدافند غیرعامل در سال ۱۳۸۲ تشکیل شد، آیین های مختلفی در قالب هفته پدافند غیرعامل امسال با شعار «پدافند غیرعامل، تدبیر امروز، امنیت فردا» از پنجم تا یازدهم آبان در خراسان رضوی در حال برگزاری است.