به گزارش خبرنگار ایرنا، پخت نان ساجی از وظایف مهم زنان عشایر دلفان است که هر روز صبح، با تهیه خمیر، آماده پخت این نان خوشمزه میشوند و آن را به عنوان یک خوراکی مغذی و خوشطعم در سفره خانواده قرار میدهند.
نان ساجی به شکل پهن و گرد تهیه میشود و زنان عشایر آن را بر روی یک صفحه چدنی گرد و محدب به نام "ساج" میپزند که حرارت این ساج به وسیله هیزم تامین میشود و عطر و طعم خاصی به نان میبخشد.
پخت نان ساجی نه تنها به تامین نیاز غذایی خانوادهها، بلکه به حفظ سنتها و فرهنگ محلی نیز کمک میکند.