به گزارش ایرنا، در این آیین از خدمات حمیدرضا منتظری رییس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری قدردانی و یحیی رمضانی گهرویی بهعنوان رییس جدید این سازمان معرفی شد.
رمضانی پیش از این بهعنوان معاون استاندار استان البرز و فرماندار ویژه کرج فعالیت داشت و با حکم معاون رییسجمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه به عنوان رییس جدید سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری انتخاب شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود ساختارهای متعدد تورم در استان گفت: کاهش نرخ تورم و بیکاری مهمترین اقدامی بود که باید انجام میشد و تلاش شد با انجام کاری جهادی این ۲ اصل محقق شود.
محمد کاظم منزوی افزود: مهمترین اقدام و برنامه اقتصادی چهارمحال و بختیاری که باید در شورای برنامهریزی و توسعه و کارگروههای ذیل این شورا انجام شود، ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری و تورم است.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت نظام پولی بانکها گفت: تقویت نظام پولی بانکها با توجه به محرومیتهای تاریخی بانکهای استان از مهمترین رویکردهای این استان است که باید به صورت اصولی به آن پرداخته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بودجههای زیرساختی به خصوص تکمیل زیرساختهای تولیدی استان در سه سال گذشته با مشکلات زیادی روبرو شده است.
وی ادامه داد: وجود مشکل در بودجههای زیرساختی موجب شده تا شرکتهای زیرساختی شامل گاز و برق اعتباری برای گازرسانی و برق رسانی به شهرکهای صنعتی نداشته باشد که این مشکل ساختاری از بودجه نشات میگیرد و ادامه این روند، استان را با تهدید عقب گرد مواجه میکند.
منزوی با اشاره به ظرفیت بالقوه قابل توجهی که در چهارمحال و بختیاری وجود دارد گفت: نیاز است که به این ظرفیتها در بازار سرمایه و پولی در شورای برنامه ریزی و توسعه توجه شود.
وی اضافه کرد: رویکرد اقتصادی چهارمحال و بختیاری ایجاد اتفاقات خوب اقتصادی و بهبود معیشت مردم از مهمترین اولویتهای این استان به شمار میرود.
تدوین سند راهبردی تحول و پیشرفت چهارمحال و بختیاری
رییس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: تدوین سند راهبردی تحول و پیشرفت استان برای نخستین بار از جمله مهمترین دستاوردهای این سازمان به شمار میرود.
حمیدرضا منتظری افزود: با تدوین این سند اصول تحول و پیشرفت استان در راستای این سند باید انجام شود.
وی کسب رتبه برتر کشور در جذب اعتبارات سفر هیات دولت به استان، رتبه هشتم استانی در جذب اعتبارات تملک دارائی، نرخ تورم از رتبه ۲ به ۲۶ از جمله دستاوردهای سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد.
وی تغییر شاخص فلاکت از رتبه اول به ۱۸، نرخ بیکاری از رتبه چهار در فصل بهار به رتبه ۱۵ یا ۱۸، تغییر این نرخ از ۲ به یک رقمی در فصل تابستان، رفع ناترازی و بی عدالتی، توزیع اعتبارات هزینه ای و سرمایه ای براساس سامانه هوشمند، افزایش اعتبارات و رفع ناترازی و تبعیض در ستادها را از جمله دیگر اقدامات انجام شده در چهار محال و بختیاری است.
بیش از هشت هزار میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی سرمایهای به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد
افزایش سهم تولید ناخالص داخلی چهارمحال و بختیاری
رییس جدید سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: تحقق هدف برنامه چشماندز هفتم توسعه، سیاستهای کلی مصوب رهبر معظم انقلاب و قانون برنامه توسعه از رویکردهای دولت چهاردهم است.
یحیی رمضانی افزود: نظارت برخط و لحظهای سازمان برنامه و بودجه بر نحوه هزینهکرد بودجه دستگاهها، بهرهگیری از توان نیروهای جوان نخبه، برگزاری دورههای آموزشی منظم و نوین برای ارتقای سطح دانش مدیران و کارشناسان با اولویت کادر سازمان مدیریت و برنامهریزی، تکریم ارباب رجوع در ادارات و دستگاههای اجرایی، ارجاع امور کشور و استان به کارشناسان و ضرورت اصلاح ساختار بودجه از اولویتهای این سازمان است.
وی اظهار داشت: تلاش میشود با استفاده از تمام مزیتهای نسبی و ظرفیتهای توسعهای استان تلاش میشود سهم چهارمحال و بختیاری در تولید ناخالص داخلی کشور ارتقا داده شود وفرصتهای شغلی پایدار، درآمد سرانه استان تا مرز متوسط کشوری و نرخ بیکاری نیز به نُرم کشوری رسانده شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: گرفتن مشوقهای لازم برای جذب و رونق سرمایهگذاری به خصوص ورود شرکتهای بزرگ به استان، تقویت کریدورهای ارتباطی هوایی، زمینی و ریلی استان، تکمیل طرحهای نیمه تمام، هوشمند سازی توزیع اعتبارات تملک، استفاده از تمام ظرفیتهای مالی قانون بودجه و تعادل بخشی بین شهرستانها از دیگر رویکردهای این سازمان است.
وی با اشاره به هشت آبان روز آمار و برنامهریزی و نزدیک شدن به زمان برگزاری سرشماری عمومی کشاورزی گفت: حرکت در مسیر توسعه کشور نیازمند دسترسی به آمار دقیق و روزآمد است.
رمضانی با تاکید براینکه برنامهریزی مبتنی برآماراز ارکان اساسی مدیریت برای دستیابی به اهداف توسعه است افزود: امروز رویکرد جدید نظام آماری کشور به سمت بومیسازی نظام آماری با استفاده از دادهها و اطلاعات است و میتواند به برنامهریزی صحیح برپایه آمار با کیفیت کمک کند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.