محمدرضا ابیض روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طبق استاندارد، تعداد تختهای بیمارستانی به هر یکهزار نفر باید ۲.۲ باشد که در حال حاضر دزفول پایین تر از میانگین کشوری است.
وی اظهارکرد: تعداد تختهای بیمارستانی بر اساس جمعیت دزفول در نظر گرفته شده که طبق آمار فرمانداری، جمعیت این شهرستان حدود ۴۷۵ هزار نفر است این در حالی است که بسیاری از بیماران این بیمارستان مربوط به شهرهای ایلام، پلدختر، شوشتر، اندیمشک و شوش هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در حال حاضر تعداد تختهای فعال بیمارستان بزرگ دزفول ۶۲۰ تخت است که با احتساب تختهای ستارهدار به حدود ۷۰۰ تخت میرسد.
ابیض با اشاره به کمبود نیرو در این بیمارستان دولتی تصریح کرد: مجوز جذب نیرو از وزارت بهداشت و سازمان برنامه بودجه گرفته شده است و آزمون کشوری برای جذب نیرو به زودی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۱۳۶ نفر برای بیمارستان بزرگ دزفول جذب خواهند شد، افزود: ۳۰۰ نیرو نیز برای بیمارستان یازهرا(س) جذب میشوند که حدود ۲۲۰ نفر از طریق آزمون و حدود ۸۰ نفر نیز شرکتی خواهند بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: وضعیت درمان دزفول با وجود مشکلات بسیار زیادی که در این حوزه وجود دارد، مطلوب است و با پیگیریهای انجام شده طی سالهای اخیر، حدود ۴۰ فوق تخصص در دزفول فعال است و نیازی به مراجعه بیماران به سایر شهرها برای ویزیت پزشکان فوق تخصص وجود ندارد.
به گزارش ایرنا, شهرستان دزفول به عنوان قطب درمانی منطقه به بیماران شهرها و استانهای همجوار خدمات درمانی ارایه میکند.