به گزارش خبرنگار ایرنا، هاشم امینی چهارشنبهشب در بازدید از طرحهای آب و فاضلاب در بوشهر اظهار کرد: مخازن ذخیره آب یکی از ظرفیتهای مهم برای بهبود و تقویت فشار آب مشترکان است که در بوشهر نسبت به دیگر نقاط کشور، مخازن کمتری وجود دارد.
وی بیان کرد: در این راستا نشستی با حضور نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس و استاندار برگزار شد و راهکارهای مختلفی برای تامین منابع اعتباری پروژهها مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب ادامه داد: این شرکت با تمام ظرفیت پای کار آمده است تا مشکلات تامین آب شرب پایدار در استان بوشهر به حداقل برسد.
وی اضافه کرد: از محل ظرفیت ماده ۵۶ قانون بودجه پنج هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه احداث شبکه فاضلاب بوشهر اختصاص یافته است.
امینی بیان کرد: مقرر شده است بهزودی با ابلاغ اعتبار مجدد، بخش بعدی پروژه فاضلاب شهر بوشهر نیز انجام شود تا مشکلات دفع فاضلاب در این شهر ساحلی به حداقل برسد
وی گفت: برای تکمیل بخشهای باقیمانده از شبکه فاضلاب شهرهای گناوه و دیلم نیز مقرر شد مواردی که انجام نشدهاند در موافقتنامه به پروژه این شهرها اضافه شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب تصریح کرد: برای حل مشکل فاضلاب شهرهای چغادک و عالیشهر نیز از طریق سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر، اعتبارات ماده ۲۳ دریافت و عملیات اجرایی آنها آغاز میشود.
امینی ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۳ از سرجمع ۱۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبارات ملی، تاکنون ۱۱ درصد اعتبارات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تخصیص یافته و این قول از دولت و سازمان برنامه و بودجه گرفته شده که تخصیص اعتبارات در بخشهای محرومیتزدایی، روستایی و بخش فاضلاب افزایش پیدا کند.
بیشتر بخوانید
شرکت آب بوشهر برای گذر از تنش آبی تابستان آینده، ۵۳ طرح در دست احداث دارد
هشت طرح مهم برای حل مشکلات اساسی توزیع آب بوشهر تدوین شد
امینی یادآور شد: در بخش محرومیتزدایی ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار ابلاغ شده تا با تخصیص مناسب، پروژهها توسط قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) به سرانجام برسد.
امینی پیش از بازدید مخازن و ایستگاه پمپاژ آب شرب شهر بوشهر، از نزدیک از روند احداث شبکه فاضلاب محلات جنوبی بوشهر و آبشیرینکن ۱۰۵ هزار مترمکعبی سازمان انرژی اتمی و همچنین آبشیرینکنهای ۳۵ هزار مترمکعبی و نورویژه بازدید کرد.