محمود صالحان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با اجرای این پروژهها مجموع اراضی مجهز به سامانههای نوین آبیاری از جمله قطرهای و کمفشار در استان به۱۴۰ هزار هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: پروژههای امسال در بیشتر شهرستانها اجرا شد اما فریدونشهر، فریدن، اردستان و اصفهان نسبت به سایر مناطق سهم بالاتری داشتند.
مسوول سامانههای نوین آبیاری سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: برای اجرای سامانههای نوین آبیاری نیمه نخست امسال حدود ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی و افزون بر ۲۰۰ میلیارد ریال از طرف سرمایهگذاران بخش خصوصی هزینه شد.
صالحان با اشاره به کمبود اعتبارات این بخش خاطرنشان کرد: تقاضا برای دریافت تسهیلات زیاد است و بسیاری در فهرست دریافت آن قرار دارند.
وی افزود: با توجه به کمبود منابع آبی در استان و ضرورت بهرهوری در مصرف آب کشاورزی، اجرای سامانههای نوین آبیاری اهمیت بیشتری پیدا میکند.
مسوول سامانههای نوین آبیاری سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت: اجرای این سامانهها، راهکار مناسبی برای تغییر کشاورزی سنتی به روش جدید(مدرن) است، لذا باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و اعتبارات مکُفی به آن تخصیص یابد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان ۵۶۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد اما بدلیل کمبود منابع آبی، تنها حدود ۲۰۰ هزار هکتار از آنها زیر کشت محصولات زراعی و باغی میرود.