به گزارش خبرنگار ایرنا رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی روز شنبه در آیین آغاز این طرح گفت: ۴۰۰ نفر آمارگیر و اعضای ستاد در زمینه سرشماری کشاورزی در استان مشارکت میکنند و همه اطلاعات به دست آمده محرمانه است و در اختیار هیچ دستگاه دیگری قرار نمی گیرد.
جهانشاهی با اشاره به اینکه آخرین سرشماری کشاورزی در سال ۱۳۹۳ انجام شده و تاکنون پنج دوره سرشماری در کشور برگزار شده است، بیان کرد: سرشماری امسال ششمین سرشماری کشاورزی کشور خواهد بود و هدف از اجرای آن فراهم کردن اطلاعات لازم برای برنامهریزی صحیح در بخش کشاورزی است که با مراجعه ماموران آمارگیر و مصاحبه با تمامی بهرهبرداران کشاورزی در نقاط شهری و روستایی و تکمیل پرسشنامه الکترونیکی انجام میگیرد.
وی اظهارکرد: بخش کشاورزی از بخشهای مهم اقتصادی خراسان جنوبی است، ۱۸ درصد اشتغال و ۲۱ درصد ارزش افزوده استان در این بخش است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی با بیان اینکه این طرح از ۱۲ آبان ماه تا ۲۶ آذرماه به مدت ۴۵ روز در خراسان جنوبی اجرایی خواهد شد، گفت: این طرح سه هزار و ۵۰۰ آبادی را در بر میگیرد و در تمامی شهرستانهای ۱۱ گانه خراسان جنوبی اجرایی خواهد شد.
جهانشاهی یادآور شد: سرشماری عمومی کشاورزی اطلاعات مهمی را از فعالیتهای کشاورزی کشور در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی ارائه میدهد که تنها با اجرای سرشماری قابل حصول است.
وی افزود: براساس نتایج سرشماری عمومی کشاورزی ۱۳۹۳، تعداد بهره برداران فهرست شده در خراسان جنوبی حدود ۸۳ هزار بهرهبردار بوده است.