محمد عرب روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این گردشگران به طور عمده از کشورهای ایرلند، انگلستان، آلمان، استرالیا، هلند، نیوزیلند، اسپانیا، چین، لهستان و ایتالیا بودهاند.
وی متوسط اقامت این گردشگران در طبس را بیش از ۲ روز دانست و اظهار کرد: روزهای ۱۳ و ۱۴ آبان ماه جاری یک گروه ۱۸ نفره از گردشگران خارجی با ملیتهای مختلف در روستای اصفهک اقامت داشتند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبس ادامه داد: این گروه علاوه بر بازدید از بافت روستا، کارگاههای صنایع دستی، کارگاههای مرمتی و خشت زنی و حمام سنتی اصفهک، از سایر جاذبههای گردشگری شهرستان مانند چشمه آبگرم مرتضی علی نیز بازدید کردند.
وی با اشاره به ثبت ملی بافت تاریخی روستای اصفهک تصریح کرد: پرونده این روستا در سازمان جهانی گردشگری برای ثبت به عنوان دهکده جهانی گردشگری در دست بررسی است و با داشتههای بسیار غنی برای ثبت جهانی قدم برمیدارد.
عرب عنوان کرد: امیدواریم با نهایی شدن ثبت جهانی این روستا به عنوان دومین دهکده جهانی کشور و پنجمین اثر جهانی شهرستان قدم موثری در راه معرفی بیشتر و جذب گردشگران تخصصی داخلی و خارجی برداریم.
وی یادآور شد: طبس به عنوان یکی از قدیمیترین و کهنترین شهرستانهای استان دارای سبقه تاریخی طولانی بوده و دارای ظرفیتهای تاریخی، گردشگری و صنایع دستی متنوع و متعددی است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبس گفت: تاکنون ژئو پارک طبس و سه کاروانسرای تاریخی این شهرستان در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده است و یک مورد ثبت جهانی دیگر در مراحل نهایی تایید قرار گرفته که این نشان از غنای تاریخی و فرهنگی شهرستان طبس دارد.
وی با اشاره به وجود هفت روستای و ۲ منطقه نمونه هدف گردشگری در این شهرستان افزود: باغ گلشن، ارگ طبس، وجود رشتههای متنوع صنایع دستی از جمله قلمزنی، مسگری، گیوه دوزی، پخلبافی، گلیمبافی، تولیدات سفال و سرامیک، خراطی، چرمدوزی و سبد بافی در کنار جاذبههای منحصر بفرد دیگر در کنار قطب گردشگری مذهبی شرق کشور یعنی آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم (ع) از دیگر ظرفیتهای این شهرستان است.