به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمد دوستار عصر روز سهشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت (دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای دولتی ایران نیز امکان شرکت داشتند) در دانشگاه گیلان اظهار کرد: حدود هزار و ۴۰۰ اثر به شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی حرکت ارسال شده بود.
وی بیان کرد: آثار ارسال شده به هفدهمین دوره جشنواره در گروههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم کشاورزی، دامپزشکی، هنر و معماری، علوم پایه و علوم و تربیت بدنی در ۲۳ بخش با حضور ۶۵ داور طی هفته گذشته مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی عنوان کرد: آثار حائز شرایط این جشنواره در نمایشگاهی به نمایش گذاشته میشود ضمن اینکه آثار برتر در مراسم اختتامیه معرفی و ارائه دهندگان آنها تجلیل میشوند.
رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه جشنواره بینالمللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای انجمنهای علمی دانشجویی کشور از ۲۰ تا ۲۲ آبان ماه جاری با شرکت ۴۰۰ دانشجو از ۱۱۰ دانشگاه دولتی به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود، اضافه کرد: شعار امسال این جشنواره «حرکت در مسیر پیشرفت و نوآوری» است.
وی بیان کرد: فراهم کردن بسترهای لازم برای فعالیت علمی دانشجویان، ایجاد انگیزه در رقابت علمی بین دانشجویان، شناسایی و تقدیر از صاحبان آثار برتر به منظور آمادهسازی آنها برای ورود به فضای علمی در آینده از اهداف برگزاری این جشنواره بینالمللی است.
دکتر دوستار اظهار کرد: علاوه بر افزایش بیش از ۲ برابری آثار ارائه شده به جشنواره، داوری حضوری و انتخاب سکوی برتر (انتخاب یک انجمن علمی برتر) از جمله دیگر ویژگی های آن نسبت به شانزدهمین دوره است.
وی اضافه کرد: جشنواره بینالمللی حرکت یکی از بزرگترین جشنوارههای دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که نتایج فعالیتهای علمی انجمنهای علمی دانشجویی و اتحادیه انجمنهای علمی در هر سال به نمایش گذاشته میشود.
وی افزود: دانشگاه گیلان نیز در پنجاهمین سال تاسیس خود میزبانی هفدهمین جشنواره را بر عهده دارد.
رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه در زمان حاضر بیش از هفت هزار و ۵۰۰ انجمن علمی در دانشگاههای کشور فعال است، اظهار کرد: دانشگاه گیلان نیز دارای ۸۰ انجمن علمی است.
دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان نیز در این نشست خبری گفت: معاونت فرهنگی در سال ۱۳۸۹ تشکیل شد این اقدام حرکت بسیار ارزشمندی بوده که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مدیریت فرهنگی را به معاونت فرهنگی تبدیل کرد.
دکتر ایرج شاکرینیا با اشاره به شعار معاونت فرهنگی با عنوان «هر دانشجو یک فعالیت فرهنگی» اظهار کرد: هدف ما در معاونت فرهنگی دانشگاه، پرورش دانشجوی چند ُبعدی و رشد متوازن دانشجویان در حوزه آموزشی، تحصیلی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی است.
وی اضافه کرد: تلاش ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آن است که دانشجویان در یکی از بسترهای فرهنگی فعالیت کنند.
افزون بر ۱۸ هزار دانشجو در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند.