کرمان - ایرنا - مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان گفت: چهارمین جشنواره بین‌المللی شعر سرو در سه بخش دانشجویی، بین الملل و عمومی (حرفه ای) برگزار می‌شود و مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۱۵ دی است.

حجت‌الاسلام هادی فتح‌الله‌ نژاد زنگی‌آبادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این جشنواره از سری برنامه‌های چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، در منقبت امام حسین (ع)، مکتب شهید سلیمانی و شعر پایداری در تمامی قالب‌های شعری برگزار می‌شود و ۱۴ بهمن امسال از برگزیدگان با اهدای لوح و جوایز نقدی تجلیل خواهد شد.

وی بیان کرد: علاقه مندان به ارسال آثار در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از طریق تارنمای🌐http://emamat.iau.ir/fa می توانند آثار خود را بارگذاری کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان ادامه داد: انسان‌های هنرمند دارای افق اندیشه وسیع تر و ژرفتر نسبت به مسائل جهان هستند و می‌توانند آزادانه از مرز دنیای واقع فراتر رفته و در اوج زیبایی خود ساخته به پرواز درآیند که در این رهگذر رویاهای ناممکن را ممکن سازند.

وی گفت: هنر یکی از قلمروهای بسیار مهم و گنجینه فرهنگی هر جامعه محسوب می‌شود و فرهنگ و ارزش‌های دینی و معنوی هر جامعه در درجه اول در آثار هنری خلق شده از سوی افراد آن جامعه متجلی می‌شود.

فتح الله نژاد زنگی‌آبادی تاکید کرد: انسان به یاری ادبیات و هنر است که نتوانستن‌های خود را در ساحت واقعیت جبران می‌کند و به آنچه که باید باشد و نیست رنگ عینیت و تجلی محسوس می‌بخشد و قطعاً هنر انسان را از دایره تنگ تفرد و درون گرایی محض خارج کرده و در مسیر تعامل و تکامل اجتماعی و انسانی قرار می‌دهد.

وی افزود: نقش هنر و ادب در تفکر و رشد تربیتی و اخلاقی دانشگاهیان مهم است و باید فرصت‌های طلایی که می‌تواند در جهت کسب علم و دانش و فراهم شدن زمینه برای پرورش مهارت‌های فکر کردن، مهارت‌های فنی برای آماده شدن به منظور ورود به عرصه زندگی واقعی را فراهم می‌کند غافل نشده و آن را هدر ندهیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان گفت: یکی از بهترین راه‌هایی که می‌تواند زمینه جلوگیری از هدر رفتن چنین فرصت‌هایی طلایی را ایجاد کند، فراهم کردن شرایط برای حضور قدرتمند در صحنه فعالیت‌های امور تربیتی و بهره مندی از هنر در توسعه آن به عنوان یک از مقوله‌های بسیار مهم و جدی و مورد توجه و علاقه وافر است.

وی افزود: امروزه کار استاد در دانشگاه تنها انتقال یک سلسله مفاهیم به دانشجویان از طریق نشانه‌های گفتاری و نوشتاری نیست بلکه مهمترین وظیفه او این است که بداند چه چیزی را به چه کسی و با چه روشی باید ارائه کند.

پوستر چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت

فتح الله نژاد زنگی‌آبادی اظهار داشت: از این رو استاد خوب کسی نیست که تنها یک مطلب را خوب بداند بلکه خوب و شایسته کسی است که بتواند مطلب را متناسب با سن و ویژگی‌های اختصاصی دانشجویان آن هم با زبان متناسب حال او ارائه کند و در این راه با بهره مندی از هنر می‌توانیم گامهای بلند و مؤثری برداریم.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرتبط با امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مهدویت، فکر و اندیشه ای است که آثار اجتماعی فراوانی دارد و مهمترین آنها، از بین بردن یأس و ناامیدی از پیکره اجتماع است.

این مقام مسئول گفت: بشر از روزی که روی زمین قرار گرفت، پیوسته در آرزوی یک زندگی اجتماعی سعادت بخش بوده است و اگر این خواسته امکان تحقق خارجی نداشت، هرگز این آرزو و امیدی در نهاد وی نقش نمی‌بست.

وی افزود: اعتقاد به وجود حجت عصر و انتظار ظهور، از جمله مسائل اجتماعی بسیار مهم است که همیشه موجب امیدواری و رستگاری محسوب می‌شود.

فتح الله نژاد زنگی‌آبادی بیان کرد: بنابراین اعتقاد به وجود مقدس مهدی موعود (عج) امید را در دل‌ها زنده می‌کند و انسانی که معتقد به این اصل است، ناامید نمی شود چون می‌داند که یک پایان روشن حتمی وجود دارد و سعی می‌کند که خودش را به آن برساند.