به گزارش ایرنا، نادره رضایی روز چهارشنبه در نشست با استاندار همدان، افزود: تمرکز بیشتری روی رویکرد فرهنگی متناسب با شرایط فعلی داریم و این رویکرد میکوشد تا بهگونهای طراحی شود که با نیازهای جامعه و هنرمندان هماهنگ باشد.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اقتصاد هنر یکی از موارد مهم است و تلاش میکند که هنر، با رویکرد اقتصادی پایدار به جامعه معرفی شود و این موضوع از طریق پروژههای جدید شبکههای شهری پیگیری میشود.
وی اضافه کرد: مدیران استانی در این روند نقش مهمی ایفا میکنند، همراهی و همکاری آنها میتواند به بهبود اجرای برنامهها و همچنین رسیدن به اهداف فرهنگی و هنری کمک کنند.
رضایی گفت: تلاشها در حوزه فرهنگسازی توسعه زیر ساختهای فرهنگی نشاندهنده این است که با توجه به شرایط اقتصادی، فرهنگ سازی میتواند بستر خوبی برای توسعه هنر باشد.
وی تصریح کرد: با همکاری و همراهی مدیران فرهنگی همدان، تلاش داریم تا فعالیتهای فرهنگی و هنری این استان را تقویت کنیم و جایگاه آن را در سطح ملی ارتقا دهیم.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: هم اندیشی و مشورت با متخصصان و فعالان فرهنگی از اولویتها است، این همکاریها میتواند مسیر بهتری برای رسیدن به اهداف فرهنگی مشخص کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم، توجه به زیرساختها و تجهیزات فرهنگی است، تاکید کرد: با بهبود این زیرساختها، میتوانیم هنر را به صورت گستردهتر در سطح جامعه معرفی کنیم.
وی یادآور شد: با توجه به ظرفیتهای جغرافیایی و منابع مختلف، توسعه صادرات فرهنگی از اهداف اصلی است.
وی ادامه داد: این رویکرد میتواند به معرفی فرهنگ استان و کشور در خارج از مرزها کمک کند و در عین حال اقتصاد فرهنگی را تقویت کند.
به گزارش ایرنا، بیست و نهمین دوره جشنواره تئاتر بینالمللی کودکان و نوجوانان از روز جمعه به میزبانی همدان آغاز شده و تا ۱۷ آبان ماه ادامه دارد، در این رخداد فرهنگی و هنری علاوه بر گروههای نمایشی از نقاط مختلف کشور، هنرمندان تئاتر ۶ کشور خارجی نیز حضور دارند.