علی ولایتی پور روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ساخت جایگاه سی ان جی با توجه به محدودیتهای سوخت خودرویی در سیستان و بلوچستان میتواند در جهت حل مشکلات مردم گره گشا باشد.
وی با اشاره به قاچاق سوخت و محدودیتهایی سوختی در سیستان و بلوچستان، افزود: این میزان سوخت جوابگوی مردم نیست، بنابراین تاکید بر این شد تا جایگاه سی ان جی در جهت حل مشکلات و رضایتمندی مردم هر چه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
به گفته سرپرست فرمانداری ویژه زابل؛ شهرداری این شهرستان به عنوان مجری این طرح بدون دریافت هیچگونه تسهیلات حدود ۷۰ میلیارد ریال در جهت ساخت این جایگاه هزینه کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم جایگاههای سیانجی و این انرژی پاک را در کل حوزه سیستان گسترش و مشکلات و مسائل شهروندان این خطه پهناور از سرزمینمان را هرچه سریعتر حل کنیم تا مردم وابسته به سوخت بنزین نباشد.
ولایتی پور خاطرنشان کرد: اماکن عمومی و دولتی در بحث گرمایشی و سرمایشی از سوخت استفاده میکنند که قطعاً با انجام و سرعت عمل در گازکشی مشکلات و مسائل آنها نیز سریعتر مرتفع خواهد شد.
به گزارش ایرنا،سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
در سال ۱۳۹۹ کشور شاهد تلاشها برای توسعه سوخت سی ان جی بود و از اردیبهشتماه این سال ضمن رونمایی رسمی از سامانهای، طرح تبدیل خودروها از حالت بنزین سوز به دوگانهسوز با اولویت خودروهای عمومی اعم از تاکسیها و وانتبارها در فاز نخست استفاده از این سوخت پاک وارد مرحله اجرا شد.
با اجرایی شدن این طرح کمکم طرح توسعه جایگاههای عرضه سی ان جی هم بهشدت پیگیری و کشورمان شاهد تحولی تازه در سبد سوخت خودرویی شد.
در این طرح هدفگذاری شده بود تا بهموازات امکان ثبتنام مالکان خودروهای عمومی، امکان ثبتنام خودروهای شخصی فعال در چرخه حملونقل عمومی نیز فراهم شود.