ساری- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با بیان این‌که، روزانه حدود یک‌هزار تن نارنگی از استان صادر می‌شود، گفت: امسال از ابتدای برداشت مرکبات در باغ‌ها تاکنون بیش از ۲۱ هزار تن نارنگی از این خطه از شمال کشور به بازارهای خارجی صادر شد.

حسن خیریان‌پور امروز -شنبه- در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با پیگیری‌ها و رایزنی‌های انجام شده فرآیند صادرات مرکبات مازندران امسال با شرایط بهتری در حال انجام است و به طور میانگین هر روز یک‌هزار تن نارنگی از این استان صادر می‌شود.

وی با بیان این‌که در حال حاضر هر کیلو نارنگی مازندران روی درخت بین ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود، افزود: تا کنون ۲۱ هزار تن نارنگی از مازندران صادر شده و این میزان همچنان در حال افزایش است.

این مسئول خاطرنشان کرد: صادرات نارنگی و مرکبات مازندران به صورت روزانه در حال انجام است و بر اساس داده‌های دریافت شده فقط روز پنجشنبه گذشته ۵۰ کانتینر نارنگی و پرتقال مازندران از مرز زمینی آستارا صادر شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران درباره وضعیت صادرات پرتقال مازندران نیز گفت: از ابتدای برداشت پرتقال تا دیروز -جمعه- حدود یک‌هزار تن پرتقال ناول با قیمت هر کیلو ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان روی درخت خریداری و به صادر شده است.

به گزارش ایرنا، مرکبات مازندران پس از برنج دومین محصول مهم اقتصادی و منبع درآمد کشاورزی استان است؛ محصولی که تولید مازاد بر مصرف داخلی آن با نگاه اقتصادی و با تعیین استانداردهای صادراتی از سوی طرف مقابل، تاییدیه کشورهای اوراسیا و چین را دریافت کرده است.

در کنار مسیر بازگشایی شده برای صادرات مرکبات مازندران تعداد سورتینگ‌ها و مراکز بسته‌بندی نیز از ۲۰۰ به ۸۰۰ واحد افزایش یافت تا زنجیره صادرات پس از باغ هم تکمیل شود. ظرفیت انبارداری محصولات کشاورزی مازندران هم بر همین مبنا از ۸۰۰ هزار تن با توسعه سردخانه‌ها به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسید.