خسرو شهبازی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد در مدت مشابه سال گذشته ۳۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود که امسال سه میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: گوشت مرغ گرم که هم اکنون در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد، جوجه ریزی های مهر ماه است که به تعداد پنج میلیون ۳۴۳ هزار قطعه جوجه ریزی شده بود که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۲ که سه میلیون و ۷۷۷ هزار جوجه ریزی داشتیم، افزایش ۴۲ درصدی دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: از اول تا ۱۶ آبان ماه جاری هم ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش ۴۳ درصدی دارد.
شهبازی اظهار کرد: از فروردین تا پایان مهر ماه سال جاری ۶۳ هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی تولید شده است و بر اساس سرانه مصرف ۲۸ کیلوگرم، هفت هزار تن مازاد برمصرف بوده است.
وی گفت: براساس سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم، سه هزار تن مازاد داریم که این میزان مازاد به استان های همجوار و خارج از کشور صادر می شود.
به گزارش ایرنا استان آذربایجان غربی دارای ۷۷۴ واحدفعال مرغ گوشتی، ۶۸ واحد مرغ مادر گوشتی فعال و ۲ واحد اجداد مرغ گوشتی فعال و پنج زنجیره فعال از ۷ زنجیره موجود و داشتن کشتارگاه های مدرن و کارخانجات خوراک طیور با تکنولوژی روز و واحد های جوجه کشی فعال(۵ واحد فعال) و هچنین داشتن چند مرز مشترک و ارتباط با اروپا ،توانائی تولید بیش از چند برابر نیاز استان (تخم مرغ نطفه دار،جوجه یکروزه و گوشت مرغ)را دارد.