۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۲۴
کد خبر: 80753659
T T
۰ نفر

توليد گوشت مرغ در ايلام 28 درصد افزايش يافت

۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۲۴
کد خبر: 80753659
توليد گوشت مرغ در ايلام 28 درصد افزايش يافت

ايلام- معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي ايلام گفت: توليد گوشت مرغ در اين استان 28 درصد افزايش يافته است.

'مجتبی شیرخانی' روز یك شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: هفت هزار و 855 تن گوشت مرغ از ابتدای امسال تا پایان خرداد در مرغداری های استان تولید شد كه نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد خوبی برخوردار بود.

وی افزود: امسال بیش از سه میلیون و 730 هزار و 630 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان صورت گرفته كه روزانه بیش از هفت هزار و 85 تن گوشت مرغ روانه بازار مصرف می كنند.

معاون جهاد كشاورزی ایلام ادامه داد: مصرف استان در حدود چهار تن در روز است و مابقی گوشت مازاد تولیدی به خارج از ایلام صادر می شود.

شیرخانی گفت: امسال در طرح توسعه كشاورزی 67 واحد مرغداری جدید در حال افتتاح است كه با تولید گوشت مرغ در آنها تولید سالانه گوشت مرغ به بیش از یك میلیون تن در سال خواهد رسید.

وی یادآور شد: اكنون مرغداری های استان به صورت متوسط در هر دوره جوجه ریزی یك میلیون قطعه جوجه ریزی می كنند.

بیش از 270 واحد مراغداری در استان ایلام فعال است. ك/3

7177/540