کرمانشاه - ایرنا - کم برخورداری تاریخی شهرستان ثلاث‌باباجانی و زلزله مهیب ۷ سال پیش باعث شده است تنها مرکز درمانی این خطه شمال غربی استان کرمانشاه در کانکس‌ فعالیت کند بطوریکه علاوه بر خدمات بهداشتی و درمانی عمومی، موارد مهمی مانند زایمان و عمل جراحی نیز در این بیمارستان انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا هفت سال از سالروز زلزله مهیب کرمانشاه می‌گذرد اما مردم ثلاث باباجانی که از این حادثه قهری صدمات و تلفات زیادی دیدند همچنان با مصائب آن دست به گریبان هستند.

اگرچه ماندگاری و تلاش پزشکان ، پرستاران و نیروهای دلسوز محلی باعث شده است خدمات اولیه به بیماران منطقه ارائه شود با این حال مرزنشینان ثلاث باباجانی برای درمان‌ تکمیلی و استفاده از پزشک متخصص مجبور به تحمل رنج سفر در جاده خطرناک و کوهستانی این شهرستان و رفتن به دیگر شهرها همچون جوانرود و کرمانشاه هستند.

بیمارستان در دست ساخت ثلاث باباجانی نیازمند تخصیص اعتبار کافی و بهنگام برای شتاب در بهره برداری و رفع مشکلات مردم است.

ساعت ۲۱:۴۸:۱۶ شبانگاه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ زلزله ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر استان کرمانشاه را بشدت لرزاند. کانون زمین لرزه ۱۱ کیلومتری بخش ازگله در شهرستان ثلاث باباجانی، ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب و ۳۱ کیلومتری شهرستان قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه بود.

این زلزله مهیب بین ۴۰ تا ۵۰ ثانیه طول کشید و ۱۰ شهرستان استان کرمانشاه و هزار و ۹۳۲ روستا و جمعیتی در حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از هموطنان به استعداد بیش از ۱۰۰ هزار خانوار را درگیر کرد بطوریکه ۶۲۱ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم برجای گذاشت.

زخم زلزله کرمانشاه هنوز برای مردم ثلاث باباجانی التیام نیافته است چراکه علاوه بر بیمارستان ؛ افزون بر ۳۰ مدرسه و شماری از ادارات منطقه حتی چند خانوار از مردم در کانکس زندگی کرده و با مصائب مختلفی دست به گریبان هستند.

شهرستان مرزی ثلاث باباجانی در ۱۴۵ کیلومتری شمال غرب استان کرمانشاه و منطقه اورامانات قرار دارد.

این شهرستان به سبب سکونت سه طایفه مهم باباجانی، قبادی و ولدبیگی، نام ثلاث گرفت و ظاهراً به علت اهمیت بیشتر طایفه باباجانی و نیز حکومت رییس این طایفه بر منطقه به ثلاث باباجانی معروف شده است.