زنجان -ایرنا- اولین رویداد ملی توسعه محصول جدید در حوزه صنایع غذایی(آپیک) روز چهارشنبه در دانشگاه زنجان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در مراسم افتتاحیه این رویداد، افزود: فعالان این عرصه باید نگاه کسب و کار محور به این رویداد داشته باشند و در ادامه مسیر،‌ خیلی هوشمندانه حرکت کنند تا در میدان رقابت از بازار حذف نشوند.

مهدی بازرگانی با بیان اینکه سبک زندگی‌ امروزی نیازهای جدیدی را ایجاد کرده است، گفت: در زمان حاضر پویش آزمودن طعم جدید در سطح جهانی راه اندازی شده که به معنی بازار، ایده جدید برای کسب و کار و درآمد جدید است که باید به آن توجه‌ داشت.

این مسوول به فضای کسب و کار در کشور اشاره کرد و گفت: سال آینده مجموع نیاز به شغل در کشور برای جمعیت نزدیک به ۹۰ میلیونی ایران حدود ۳۵ میلیون فرصت شغلی خواهد بود که به معنی کوچک شدن مشاغل دولتی و نیاز به اشتغالزایی و خلق ایده های جدید است.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان ادامه داد: بازار کسب و کار نیازمند ایده‌ها و شغل‌های جدید است که پیش از این وجود نداشت.

این مسوول با تاکید بر اینکه برگزاری چنین رویدادهایی محفل و دورهمی برای ارائه ایده ها و کسب و کارهای جدید است، خاطر نشان کرد: فعالان این عرصه، چرخه فعالیت خود را با رویدادهای بعدی تکمیل‌ کنند و نیاز سنجی از بازار را مد نظر قرار دهند.

در اولین رویداد ملی توسعه محصول جدید در حوزه غذایی (آپیک) بیش از ۷۰ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال و ۵۴ ایده انتخاب شد که در نهایت ۲۳ تیم در هشت گروه غذایی توسط داوران مورد داوری قرار می گیرند.

این رویداد شامگاه امروز به پایان می رسد.