ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: برای جبران عقب ماندگی زیرساخت های فاضلاب شهری شهرستان بابل دولت هشت هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال در این بخش سرمایه گذاری می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهزاد برارزاده روز پنجشنبه در جلسه بررسی تکمیل طرح های نیمه تمام شهرستان بابل اظهار کرد: اعتبار این طرح ها بخشی به صورت نقدی و مابقی از طریق اوراق تامین خواهد شد.

وی گفت: با تکمیل این طرح های نیمه کاره عقب ماندگی های زیرساختی فاضلاب شهری شهرستان بابل جبران و جمعیت بیشتری را تحت پوشش قرار می دهد.

بررازاده اضافه کرد: طرح های زیرساختی در دست اجرا برای فاضلاب شهری شهر بابل و شهرهای اقماری شهرستان از جمله طرح های بزرگ در دست اجرای استان مازندران محسوب می شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با بیان این که با افتتاح یکی از این طرح ها هفت هزار مشترک بابلی تحت پوشش فاضلاب شهری قرار می گیرند، اظهار کرد: همه تلاش ها برآن است تا با جذب اعتبارهای ملی تکمیل این طرح ها زودتر انجام شود.

برارزاده ادامه داد: در حال حاضر برای تامین آب شرب برخی از مناطق شهری و روستایی این شهرستان چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال طرح در دست اجرا است.

وی گفت: برای توسعه زیرساخت های آب و فاضلاب شهرستان بابل مصوبه های ملی خوبی داریم که باید با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس پیگیر اجرای آنها باشیم.

برارزاده افزود: در نیمه نخست امسال در مجموع ۱۴ هزار و ۵۰۰ متر عملیات اصلاح و ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر عملیات توسعه شبکه آبرسانی در "اقطار" ۵۰ تا ۵۰۰ میلی متری در سه شهر ساری، کیاسر و فرح آباد و ۵۰ روستا در بخش‌های مرکزی، کلیجان‌رستاق، چهاردانگه، دودانگه، رودپی شمالی و رودپی از توابع مرکز مازندران انجام شد.

این مقام مسوول، با بیان اینکه از این میزان، هفت هزار و ۷۰۰ متر مربوط به عملیات توسعه و ۱۴ هزار و ۱۰۰ متر نیز برای اصلاح شبکه آب آشامیدنی ساری است، ادامه داد: علاوه بر این، ۴۰۰ متر اصلاح خط انتقال در روستاهای بالاهولار و ریگ چشمه و ۲ هزار و ۷۵۰ متر توسعه خطوط انتقال در مجتمع بندرج و روستای صفرآباد از توابع این شهرستان انجام شد.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.