تهران - ایرنا - یکی از رهبران جنبش حماس گفت که رهبری سیاسی حماس با هماهنگی فرماندهان میدانی گردان‌های «شهید عزالدین القسام» شاخه نظامی این جنبش نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی را در کنار سایر گروههای مقاومت مدیریت می کنند.

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع‌رسانی العربی الجدید امروز یکشنبه به نقل از این رهبر جنبش حماس بدون ذکر نام نوشت: شورای نظامی گردان‌های القسام همچنان با هماهنگی سایر گروه‌های نظامی فلسطین، میدان نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی در غزه را مدیریت می‌کند.

وی افزود: با وجود وجود محاصره و آتش سنگین ارتش رژیم صهیونیستی، مقاومت به عملیات خود در شمال نوار غزه ادامه می‌دهد.

این رهبر جنبش حماس برخی ادعاها مبنی بر قطع ارتباط بین رهبری سیاسی این جنبش با فرماندهان میدانی خود در غزه را رد کرد و گفت که تصمیمات میدانی با هماهنگی بین سطوح مختلف رهبری حماس اتخاذ می‌شود.

وی اظهار داشت که رزمندگان گردان‌های القسام در پی شهادت «یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس با رهبری جدید این جنبش بیعت کردند.

این منبع با اشاره به اینکه قطع ارتباط با مقامات مسئول پرونده اسیران صهیونیست در غزه به دلیل تشدید تدابیر امنیتی برای اطمینان از حفظ برگه برنده مهم در مذاکره بود، افزود: حماس از ارائه هر گونه اطلاعاتی در مورد شرایط اسیران صیهونیست در غزه به ویژه آمریکایی‌ها بدون پرداخت غرامت خودداری کرده است.

وی اضافه کرد: این موضوع باعث شد که دولت آمریکا فشار شدیدی را بر میانجی‌ها اعمال کند.

این رهبر حماس اشاره کرد که پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، واشنگتن درخواست اطلاعات و ویدئوهایی درباره اسیران صهیونیست آمریکایی تبار در غزه داشت، اما رهبری مقاومت این درخواست را رد کرد زیرا طرف آمریکایی هیچ نشانه جدی مبنی بر توقف تجاوزگری رژیم صهیونیستی و یا دستیابی به توافق برای توقف جنگ نسل کشی در نوار غزه ارائه نکرد.

وی همچنین از روند جدیدی برای جذب رزمندگان حماس که اخیراً توسط تیپ‌های وابسته به این جنبش انجام شده است، خبر داد و افزود: این مرحله، دومین مرحله (جذب نیرو) از زمان شروع تجاوز دشمن صهیونیستی به نوار غزه است که جنبش حماس برای تقویت صفوف خود در برابر اشغالگران متجاوز انجام داد.

این رهبر حماس تاکید کرد: فرماندهان و رزمندگان این جنبش که توانستند امنیت اسیران صهیونیست در نوار غزه را تامین کنند و بیش از ۴۰۰ روز است که از دسترسی ارتش رژیم اشغالگر به اسیران صهیونیست یا آزادسازی آن‌ها جلوگیری کرده اند، دارای ابزار مدیریت نبرد و هماهنگی مستمر هستند.

این مقام مسئول در جنبش حماس در مورد شکست مذاکرات مربوط به تشکیل کمیته ای برای مدیریت نوار غزه پس از جنگ با جنبش فتح را رد کرد و گفت که جزئیات کامل مذاکرات در اختیار طرف مصری است که هنوز اعلام نشده است.

وی شایعات منتشر شده پیرامون این موضوع را تلاشی برای تحریک مردم نوار غزه علیه جنبش حماس دانست و تاکید کرد که این جنبش در چارچوب یک چشم‌انداز روشن برای حفظ منافع مردم فلسطین کار می‌کند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۳ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.